Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spidersoft

senior tag

válasz Laca 012 #5076 üzenetére

2GB ram van, a rendszer meg a másfél teráson csücsül -- ha szólóban csak az van benne, akkor is fagy. Nem kikapcsoláskor, hanem ötletszerűen. Másik USB portról is, másik HUBbal is, HUB (meg váltó) nélkül is, direktbe kötve (két gépem van, és egy Gembird Manual Data Switch nevű cuccal oldottam meg a váltást, mivel nem vagyok én Kitaro, hogy emeletes billentyűzeten orgonáljak, a monitornak amúgyis több bemenete van).

Amikor előjött a fagyogatás, akkor hardver nem változott, sőt elvileg szoftver se, hacsak valami updater nem lopott észrevétlen valamiből frissebb verziót a gépemre.

Közben rátaláltam: az Atom330 az Intel specifikációja szerint VID Voltage Range = 0.9V-1.1625V tartományban szeret menni, ez az érték jól belefér a tartományba.

Energiatakarékossági kikapcsolgatókák ki vannak kapcsolgatva -- először én is arra tippeltem, hogy próbál megaludni és nem sikerül neki valamiért, mivel először reggelre virradóan tapasztaltam a lehalást...

No mindegy, lehet valami hardverbajság, megfáradt valami alkatrész vagy efféle... alig több két évesnél a lap, még igazán bírhatott volna legalább úgy mégegyszer ennyit :) Amúgy a 330-as atomhoz képest érezhetően jobb az 525-ös? Vele szerelt lapot lehet kapni huszon párezerért...

Új hozzászólás Aktív témák