Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
duffbeer
üzenetére
Én a mini-itx.com zotac ion a tesztjében láttam először, és kb. ott azonnal eldöntöttem hogy nekem majd ilyen kell. Nem is drága, kb. 8k (+ járulékos költség). A honlapon is úgy írják, mint a létező legkisebb mini-itx házat. Alap méretei tényleg ~1:1-ben megegyeznek a mini-itx szabvánnyal, csak magasabb mint szeretném. Az intel sejtje 1 csatlakozósor magas, de nem találtam ilyen házat. De ha lenne is, valószínűleg árban nem ütné ezt az m350-et.
Ami mellesleg baromi jó ez a ház. Van hozzá minden tool, rögzíthető rackszekrénybe, monitor hátára, tele van lyukakkal a szellőzés véget, és van két rejtett usb portja. Oda raknám az egér vevőjét, és a bluetooth adaptert. Plusz "kiékelhető" a power gomb. Ez számomra haszontalan feature, de lehet jó valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED monitor topic
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- MCDODO T03 fejhallgató
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest