Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
westcoastog #18497 üzenetére
a Flasht nem lehet jól megírni.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó estét mindenkinek!
Fear: x25
-
No-kia
addikt
válasz
westcoastog #18497 üzenetére
sztem is, mostanában még a360-asisnagy nehezen töltődik be nálam
-
törölt tag
válasz
westcoastog #18495 üzenetére
ha Flash, akkor azért. ha nem, akkor jewtubeosok elkúrták.
-
westcoastog
veterán
A youtube fos mostanság vagy mi van? régebben 720p-s videók mentek tökéletesen, meg még a 1080p-is ment, most meg néha a 480-asakat is pufferelni kell, 720-at meg mindig tölteni kell, torrent ment ma de ilyenkor nem fut.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #18488 üzenetére
lehetséges, hogy ha tuningolnám, menne mint a pokol.
-
pckownz
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #18479 üzenetére
Milyen előadás?
-
F34R
nagyúr
válasz
FireKeeper #18490 üzenetére
vagy mindkettőt
anyám már itt pattog hogy adjak érte 10k-t smucig
320-al mi a baj ? g3 verzió annyira rossz lenne ?
-
F34R
nagyúr
melyik a jobb intel x25 g2 40gb -s vagy intel 320 40gb-s
előző szinte új garis 2014-ig 400 giga írás volt eddig rajta , a másik is 2014ig csak ott 900 giga volt .
-
törölt tag
válasz
westcoastog #18475 üzenetére
nekem ezen a 6850 bestián is kettő tápcsati van.
-
zolisx4
őstag
válasz
westcoastog #18484 üzenetére
Nincs mit
-
ch003067
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #18481 üzenetére
Foglalatát tudod ? Az rá van írva. -
ch003067
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #18479 üzenetére
kerámiás proci van benne ?
-
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #18477 üzenetére
Igen, a gari hiánya az nagy baj.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
tápcsati szempontból nekem nem lenne gond az 5850, ami inkább gond, hogy:
a legolcsóbb is azért 30k fölött van, inkább 32-33 és feljebb, ráadásul ezekre nagyrészt már nincs gari
fűt (és a refhűtés általában hangos)
sokat zabála másik oldalon meg ott a 6850, amit akár újonnan megkapok 34ért.
-
F34R
nagyúr
válasz
aggyak kőcsön ?
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #18471 üzenetére
kinézett 6850-em is majdnem 2k-t drágult...
5850 se volna rossz, csak nincs két tápcsatim hozzá..(#18476) F34R
ne! -
F34R
nagyúr
nah én sem cserélek sztem, inkább rohadjon rám a hardver majd ha lesz elegendő pénzem veszek normálisat.
az SSD-t viszont intézem , anyám már faszoskodott este mire én KELL és KÉSZ -
No-kia
addikt
válasz
FireKeeper #18471 üzenetére
az 5830-nálvolt anno az az akció, hogy a sapphire 24K-ért adta? nah az jóvétel volt
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
westcoastog #18468 üzenetére
mondjuk a 16-20 tényleg mindegy. ha nem HC multiról van szó, akkor a 40-45, vagy akár a 200-205 is tényleg mindegy. de a 20-25 vagy 25-30 nagyon nem mindegy.
hopp, az előző hszből az ELSŐRANGÚ albis internet levágott egy csomót. szóval más: am most én is VGA cserén gondolkozok, HD4850 -> HD6850, ha eladom a kártyával együtt az S1-et is, akkor kb ~17ropiba fájna a csere, ha megtartom, akkor ~21-be. csak persze hogy most kezdett megint gyengülni a kurva forint. esetleg ha találnék 30k-ért HD5850-et, az is instant buy lenne.
-
No-kia
addikt
huh haverom meg 123-as Mercedes 230C-t épít, mamegnéztem,35 éves,(mármint akocsi,a srác 17, de nagyon komoly munkát végez.ámultam bámultam,OT-svizsgára megy majd jövőre)most lakatoljamert szétvan rohadva, aljából semmi nemmaradt. 1.200.000km van amotorjában
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
westcoastog #18468 üzenetére
kellően nagy a részletesség és felbontás mellett az a 4-5-6 fps pont választóvonal lehet a játszhatóság és játszhatatlanság között
[ Módosította: #65675776 ]
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #18467 üzenetére
4-5-6 fps eltéréseket látok, néhol többet, azért nem sok.
vgaspeed.hu-n néztem, suliban meg másik tesztet.(#18469) FireKeeper
mondjuk szerintem mindegy hogy 16 vagy 20 fps-el megy valami.
Vagy 30 helyett 35. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
westcoastog #18465 üzenetére
azért a 256bites memó az 256bites. szűrőkkel nagyon nem mindegy. (az új HD7700 széria is itt vérzik el egyébként. ezért jobb nála a HD6850/5850 duó)
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
Ł-IceRocK-Ł és ittakary !! Ti sem tudok nekem segíteni a régi pc alkatrészek gyűjtésében ? Nem tudom mennyire olvastátok az erről szóló beszélgetéseket itt a múltkor.
-
válasz
No-kia #18461 üzenetére
Idióta...
Más:
Ugye ez az 5830 haveromnak lesz. Viszont most még nincs rá pénze, a diákhitelt várja és ezért vettem meg, mert ezt az ajánlatot kár lett volna kihagyni. Szerintetek fasz vagyok, hogy azt mondtam neki, hogy okés, de akkor addig nálam lesz és játszogatok vele?
Gondoljátok végig: végülis az ő VGA-ja, csak én adtam rá kölcsön pénzt. Szóval most végülis félig az enyém, de félig az övé.Úgy érzem jogosan van nálam. Februárban is kért köclsön 15k-t és 50€-ban adta meg. Az átváltások miatt NEKEM KERÜLT PÉNZBE az, hogy kölcsönadtam neki... Szerintem ennyit megérdemlek
Vélemény?
-
No-kia
addikt
nah most mondja a tag h ne utaljak 1000ft-ot se, mert elvitte egy számtech boltba és ot tmeg hibátlanul megy, az ő gépe lehet szar.
viszont máshová megutalnék töb bhelyre is, és a szaros otp a netes felületen nem küld sms-t amiben az ellenőrzőkód van
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó napot kívánok!
-
No-kia
addikt
válasz
FireKeeper #18457 üzenetére
utalok neki egy ezrest, őmegfeladja, a többit hamegjött, nekem is mindig kivan számolva pénzem, általában a kocsiba is 1litereket tankolok
viccesen néznek rám mikor a 2.0-ás kocsivalodaállok, tankolok egy litert, majd 2 gumicsíkot hátrahagyva hagyom ott a kutat
-
Itt van a gépemben az 5830
Meg kell mondjam szilárd egy kari. Kicsit visszavettem DiRT3 beállításokból, illetve Crysis-t sem Xtreme-en hanem csak VeryHighon játszottam, és vitte rendesen 1920x1200-ban
GTA-t akarom még kipróbálni, hogy az hogy ízlik neki aztán mehet haverhoz.Jó kis kari ez én azt mondom
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
No-kia #18455 üzenetére
ellnézést kért , és sajnálja
ez kb a leszarom kategóriacsakfizetésig nincs pénze
személyi szoc. problémakér kölcsön és feladja
nekem ennek is kicsit kamu szaga van. meg tud venni egy vinyót, de szaros >1000Ft postaköltséget nem tud kifizetni?én a helyedben mondanám neki, hogy készítsen fényképet a cuccról, a csomagolásról, és a feladószelvényről (alap, hogy ajánlva adja fel!), és AKKOR maximum elutalnám a felét. bár jó szívvel még akkor sem, inkább csak akkor ha megjött a vinyó és én is ellenőriztem hogy jó-e. ha a HD Senti egy százalékkal is rosszabb kondíciót mutat, mint mikor elküldted neki, akkor meg fityinget nem adnék vissza a helyedben.
-
No-kia
addikt
nah írt a HDD-s, ellnézést kért , és sajnálja,csakfizetésig nincs pénze, de kér kölcsön és feladja, meg szerez dobozt amibe jól betudja csomagolni
-
westcoastog
veterán
No-kia:
Ha az a szerencsétlen feladta volna postára a vinyót, annak már a feladás utáni másnap meg kellene érkeznie, szóval lófaszt sem küld csak behazudja hogy rossz és küldd vissza a pénzt. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jóccak mindenki!
-
zolisx4
őstag
Jó éjt
-
zolisx4
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #18448 üzenetére
Igazából nem pont a legjobb megoldás
Biztosan sikerül megoldani ezt a gondot -
No-kia
addikt
válasz
zolisx4 #18445 üzenetére
még gondolkozunk, amimellettevanaz a kilakatolt kasztni, becsövezve,erőben a sierra azért komolyabb, megmondta a szerelő is,ő vitte végig a városon
csak hát annak még kell párhónap mire elkészül,bár nagyvalószínűséggel sierrázunk
de ezeket a trükköket megjegyzem magamnak
-
zolisx4
őstag
válasz
No-kia #18444 üzenetére
A Ladánál könnyen megállapítható a motor állapota ,először nézd meg a motor olajat ,tudod hogy milyen a motor olaj ,szaga, állaga .
A kormány oldalán bal oldalt van a motortérben 1 cső a gyújtás mellett jön fel ,a karter cső na ha le van véve akkor rég rossz ,ha rajta van és lehúzod és gázadásra szépen füstöl a cső akkor nem jó minimális karter gáz van ,az új lada motornál is .
De ha nagyon füstöl a karter cső és befogod a csövet és jó nagy nyomás lesz ,az azt jelenti hogy kopottak a gyűrűk és sűrítésnél beledolgozik a karterbe ,ha a nívópálcát kilövi mikor befogtad a csövet akkor csukd gyorsan le a motorháztetőt és szia
A kipufogóból szép kék füst szelepszár szimering -
No-kia
addikt
válasz
zolisx4 #18443 üzenetére
lehetséges,elégújonc
más: a szerelőelcserélné a szürkesierrát, egy becsövezett,teljesen kikönnyített, tökéletes futóművű,hegesztett difis, megpiszkált motorú ladára
elgondolkodtató ajánlat, csak nem ismeremakocsit,hogy mennyire van meggyilkolva amotorja, engema srác 2 perces motorjáratás után vitt egy durván veretős kört az udvaron..
-
zolisx4
őstag
válasz
FireKeeper #18442 üzenetére
Szerintem meg a vinyónak semmi baja, csak le akarja húzni a barátunkat ,hogy szar és adja vissza a pénz ,majd küldi a vinyót .Meg a nagy büdös ló nemi szervet
-
No-kia
addikt
válasz
FireKeeper #18440 üzenetére
hát a windowst kellett neki újra rakni, ezt írta nekem legelőször...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
No-kia #18427 üzenetére
ezen mondjuk fennakadtam: a gépemet is hazavágta
lehet hogy én vagyok hardver téren nagyon amatőr (NOT), de egy VINYÓ, hogy az istenbe tud hazavágni egy gépet? olyanról már hallottam, nem egyszer, hogy a szar táp kinyírta a vinyót, de fordítva még soha...
zolisx4: igazából tök mindegy, egy genyó tanszék a sok közül
amúgy villamos energetika.
-
FireKeeper
nagyúr
AAAWWW YEEAAAHH
a VET tanszék rájött, hogyha két beugrón is 70% fölött van a bukási arány, akkor talán nem mi vagyunk a hülyék, ezért a holnapi beugróra kiadtak típuspéldákat. fuckyeah. -
-
zolisx4
őstag
válasz
ittakary #18430 üzenetére
Nem tudom az előzményeket .
De természetesen melletted állunk .
Sajnos tőlem is messze van hogy elmennék hozzáAkkor kb úgy van vett tőled egy vinyót ,HDD szentinel meg minden szerint tökéletes volt??Milyen vinyó volt??
És a csomagolása is rendben megvolt ,
Garancia ??azt te vállaltad ? vagy hogy van ?Ne küldj pénzt csak ha a vinyó a kezedben van ,
ittakary
Pampogni azt lehet az ingyen van -
válasz
No-kia #18432 üzenetére
"jóindulat megvan bennem"
Ez itt a baj. Ha üzletről van szó, főleg ha ilyen idegen emberekkel üzletelsz, akkor el kell felejteni a jófej hozzáállást, mert különben visszaélnek vele. Az a kivétel, ha NEM élnek vele vissza.
Undorító mocskos világban élünk!
Folytatva:
Ha pampog, akkor linkeld be neki az PH accjainkat, hogy mi itt mind a te oldaladon állunk
Csupa PH addikt! és PH kedvence! és őstag jár ebbe a topikba. És az ilyen 8 kommentes accokban már élből nem bízunk
-
válasz
No-kia #18427 üzenetére
NEM!
NE legyél jófej, menjen már a picsába. Akkor gondolt volna a bizalomra amikor SEGGFEJ módra beszélt vele PÜ-ben... Ha bizalmat vár el, akkor azt ki kell érdemelni!
Küldje a HDD-t és utalod amint meglesz, mond meg neki hogy én kezeskedem érted! Sőt akár felsorolhatom ide bátran az egész topikot, mindannyian kiállunk érted.
Addig amúgy sem tudom elküldeni míg a pénzt részét legalább vissza nem utalod
EGYÉNI SZOCIÁLIS PROBLÉMA! Oldja meg! Aki szegény, ne akarjon HDD-t vásárolni...
Nem mész te sehova Tomasz. A HDD nála lett szar, az ő dolga a garancia érvényesítése = eljuttatni hozzád a terméket!
Neked most egy dolgod van: várni a HDD érkezését, és ha az megérkezett, elutalni vissza a csávónak az árat (ha köcsög lennék azt mondanám hogy az ár 50-75%át max)
-
No-kia
addikt
most erre mit írjak?
"ÉS akkor nálad a pénzem is meg a hdd is! NEm bizalmatlanság de légyszíves utald vissza a pénzem mert így igazságos. mikor megvettem szó nélkül utaltam, most ugyan ezt a bizalmat elvárom én is. a hdd meg szar kattog és a gépemet is hazavágta, ha jó lett volna nem kérném vissza a pénzt! Én jártam a legszarabból így is , mert az enyémet is elígértem amit vettem szar és a pénzem is nálad van!!!! Utald a felét most a másikat ha megkaptad! Addig amúgy sem tudom elküldeni míg a pénzt részét legalább vissza nem utalod!"
tag adatai:
szakmai
1 közösségi
8 piaci
12 (0 apróhirdetés)elkéne mennem személyesen, busz ingyen van, csak hát nagyon messze van,bár ráérek
-
zolisx4
őstag
Jó éjt
-
zolisx4
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #18421 üzenetére
Juj én nem szeretem a focit
Oleh Blohin ra emlékszem ez megmaradt bennem ,orosz volt ,magyaroknál Törőcsik ,Ebedli Zoltán , Détári ,Zsiborás vagy hogy hívták .akkor néztem focit utoljára. -
zolisx4
őstag
Na mindenki eltűnt
Ł-IceRocK-Ł
Cool on megy a Terminátor 2 ,mindenki azt nézi ,mondjuk én is -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
westcoastog #18417 üzenetére
az csá
-
törölt tag
válasz
westcoastog #18414 üzenetére
hehe, mi STO-ban klánban nyomjuk. amúgy poén, vagyunk 8-an aktívak, 3 ember hébe-hóba feljön. és a Borg instak hány fősek? 5 bazdmeg.
4-4, vagy 5-3 és kapunk 1-2 random embert.
kicsit nézhet, hogy wut. de látszik, hogy klánban nyomjuk, klán név legfelül van írva player név felett, meg mi rendesen összejátszunk.
mindig össze jön, hogy 1-2-3 tacti, 1-2 science/engi és így van healerünk, max damagesünk (főként én és Chris), tankunk. szóval fain. de eliten még nem sikerült optional objectivet teljesíteni.
aktív, sokat használt karik.
Tactical:
én (max damage)
Kati (közép damage, tankokról vakarja le az apróságokat)
Chris (max damage)
Sanyi (tank)
Science:
Dani (tank, healer)
István (healer)
Engineer:
Peti (tank, healer) -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
westcoastog #18414 üzenetére
Ha lenne rá időm meg eredeti cs-m
-
westcoastog
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #18413 üzenetére
Kéne egy ismerősökből álló csapat, elvégre taktikai fps, rohadt unalmas felmenni és hallgatni az oroszok pofázását, meg mindenki megy világnak, no tactic.
Nem klán, csak néha összeállni játszani. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
westcoastog #18411 üzenetére
Nagyon meg akarod mutatni mit tudsz
-
zoltanz
nagyúr
válasz
westcoastog #18411 üzenetére
Nem, sima CS.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
zolisx4 #18408 üzenetére
Alternatív megoldás
Ez mekkora post legjobb suli
-
Ez mekkora zene
-
zolisx4
őstag
Net hibára ???? inkább megiszom és fekszem
De a délutáni VGA megmagyarázás az jó volt
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #18405 üzenetére
Q3-at csapatban nemigen játszom.
Régebben bot-okkal szerettem, de lanon sztem egyéniben jobb. -
zolisx4
őstag
Újra vagyok egy kis net hiba
Ł-IceRocK-Ł
Fenét igy is fáj a fejem meg a gyomrom -
zoltanz
nagyúr
Én CS-ni szokok bár ott hamar elkenik a számat, Q3-ban néha elkapom a ritmust (ezek nagyon pörgősek), BF1942 jól megy.
-
F34R
nagyúr
ez kurvajó
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Turbózd fel a gèped,most!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest