Hirdetés
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
- Amazon Fire TV stick/box
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
FireKeeper #17297 üzenetére
megtudod a crystaldisk infoval.
-
No-kia
addikt
nekem alfából 1 kéne: mégpedig ő
(#17298) zolisx4:szerintem isbaromság volt, látszott rajta hogy halott kocsi, ők tudják mit csinálnak vele, de én megtartottamvlolna poénkodni az erdőben vagy ilyesmi
-
zolisx4
őstag
Jó estét .
westcoastog - = Zk = - Mi a baj azzal a motor kiszedéssel ,van 10 hülye és ők ezt jó poénnak tartották .
Azért meg lehet hallani a videón a motor hangját gyakorlatilag , teljesen szar motor volt, a kocsi is gondolom ,hulladék ,az a nagy füst az sem a gumi volt mikor indult
Biztosan nem új kocsi volt de az ukránoktól kitelik az isNo-kia
Honnan kerested elő ezt a szörnyet?? A súly- lóerő arány rendben lehet -
FireKeeper
nagyúr
-
ch003067
addikt
jó estét !
-
F34R
nagyúr
válasz
westcoastog #17292 üzenetére
én is
de egyik álmom az ssd , ezek meg nem vészes áron vannak.
(#17290) FireKeeper
kép alapján G2-es.
viszont az van amit leírtam róla fentebb. te mennyi adatot írtál rá eddig?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
westcoastog #17292 üzenetére
amíg nem lesz pénzem én is maradok
-
westcoastog
veterán
Én maradok a vinyóknál.
-
F34R
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #17285 üzenetére
egyik 95%-n van ssdlife szerint konmdíció 100% és 9TB írt rá eddig.
ha jólmegnézzük akkor még max 30x ennyi ideig él és utánna kuka. viszont 15k-t nekem megérne. -
F34R
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #17282 üzenetére
nekem is a két intel közül kell valamelyik
sata III nem nagy vész mert úgyis csak rendszernek kell oda meg nem használod ki a ~ 280MB/s-t sem.(#17283) miresz
OCZ-t én nem vennék a régi szériából
-
Varoz
addikt
SSD májerek!
Ez miért ilyen olcsó?
-
Varoz
addikt
Műszakilag nem épp a legjobbak az olaszok, de egy Alfa akkor is KELL.
164 V6 -
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #17267 üzenetére
RaziEz nem a moderátor találkozó volt?
-
r4z
nagyúr
válasz
- = Zk = - #17267 üzenetére
Diszkóba is simán lehet menni vele, de az ekét nem árt leszedni róla
-
r4z
nagyúr
Hát a seggére az volt ráírva, hogy Made in China
De most már nggabi élvezi a szolgáltatásait, neki megfelel az olcsó kínai szamár is... Én upgrade-eltem a girlfriend nevű hardverre. Svédországban készült, de magyar szoftver van rajta
westcoastog: Ez természetes (sajnos), de abba is gondolj bele, hogy sokan Magyarországra jönnek vásárolni, mert itt a mindennapi termékek jóval olcsóbbak, mint máshol. A benzin mondjuk pont nem, de az élelmiszerek, ruhák, italok olcsóbbak.
-
-
r4z
nagyúr
válasz
westcoastog #17253 üzenetére
Odakint minden olcsóbb, már csak azért is, mert helyben gyártják. Az álomautóm, a Nissan Skyline GT-R R34 Z-Tune Japánban 17 millió JPY volt annó, összehasonlításként egy Lamborghini Gallardo akkor 18 millió JPY volt. A különbség csupán annyi, hogy az előzőből kemény 19 darabot gyártottak (ebből 2 prototípus), utóbbiból több, mint tízezret.
-
Varoz
addikt
válasz
westcoastog #17253 üzenetére
Ja, de ha behozod még így is olcsóbban jössz ki, mint ha itt vennéd. Ezért is, ha új autót kéne venni, akkor csak is hasznaltautó-n Camry Hibrid.
De ez a téma most felettéb érdekel, ugyanis főnök traktor vásárlás előtt áll. Rá kéne beszélénem.
-
miresz
veterán
Ha már autók. Nekem most egy ilyen kis 145-ös QV Alfára fáj a szívem:
-
Varoz
addikt
válasz
No-kia #17251 üzenetére
Azt tudom, hogy kint a Mustang is 3 milka, míg itthon 11. De olyan túl szép, hogy igaz legyen. Vazzeg, 2,6 millióért istant buy.
Valahol csak van csapda.
Bazdmeg, kérek kölcsön és megveszem. -
Varoz
addikt
válasz
westcoastog #17249 üzenetére
Csak is a Japán.
Amúgy meg nem igaz, hogy egy kis poént nem értetek.
Valaki nem jártas az amerikai kereskedésekben?
Mert van hirdetve egy traktor ami 10 milliókörül van itthon, de a hirdetésben meg 2,6 millióért van. Ez most vagy átb.szás vagy amcsiban tényleg ennyivel olcsóbb lenne? -
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #17245 üzenetére
nekem se nagyon....
-
zolisx4
őstag
Így kell a kocsiból a motort gyorsan kiszerelni
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #17239 üzenetére
Ha elvégzem ezt a szakmát azt is elfelejtem hogy ilyeneket tanulnom kellett. retek..
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
westcoastog #17238 üzenetére
átmentem egyetemen mikromakróból, marketingből és menedzsmentből is. egy kurv@ szóra nem emlékszem már belőlük
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #17237 üzenetére
Érted, cnc programozónak mentem szakmára és ilyen töménytelen szarokat kell tanulni. Hol lesz nekem vállalkozásom? Már nem azért, másik fos a meg a gazdaság és vállalkozás...
Az a legnagyobb baj hogy a telefonomról sem tudom kipuskázni mert feszt hátul áll a tanár.
De ezt megtanulni is nehéz hogy visszaemlékezzek rá, azt sem tudom miről van szó benne éppen. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
westcoastog #17231 üzenetére
da fuck did i just read?
utálom a közgázos tárgyakat. értelmetlem fos az összes.
-
zolisx4
őstag
válasz
zolisx4 #17234 üzenetére
Hyundai a rally-ban is jók voltak régebben a wrc az elég jó volt nekik ,Mitsubishi motorral tolták azt az autót is jött a saját fejlesztésű motor nem volt jó és elmaradtak talán ki is szálltak.
Tibii91
Nem feltétlen ez az 1,2 es viva modell volt ,hamar abba is hagyták nem csinálták ,ez a modell Romániában készült ,ez lehet az oka a hibáknak , -
zolisx4
őstag
válasz
koshmar #17226 üzenetére
Ha már német kocsi a Daewoo után mondom csak jó kocsit veszek vettem is egy G astra
ő volt az ,egyszerűen borzasztó
egy rakás ,40 ezer km nél az összes lengéscsillapító csere ,állandóan kiverte az égőket ,úgy szétrepedt a szélvédőm hogy este a garázsba beáltam reggel megyek el van repedve de nem 1 helyen vagy 10 törés benne ,
ez még elmegy ,de 80 ezernél jött a meglepi hidrotőke ,na azt már nem csináltattam meg hanem eladtam ,4 éves volt a kocsi ,
Akkor vettem a suzukit pedig úgy voltam hogy suzukit soha de nem bántam meg -
ch003067
addikt
mit ettetek ebédre ?
-
zolisx4
őstag
válasz
No-kia #17220 üzenetére
Nem ezt véletlenül tudom csak olvastam mert csak néztem milyen szép autó és Hyundai
onnan tudom hogy toyota és micubisi .westcoastog
Van itt a faluban ez a kocsi csak 5 ajtós crdi diesel kb minha egy kosár csavarban ülnél olyan a hangja ,Drága a szervizelése ,viszont szép -
westcoastog
veterán
Nekem ő tetszik.
-
koshmar
addikt
Ez a régebbi Hyundai-okra igaz.
2005-6 körül olyan iramban kezdtek el fejlődni, hogy erre még nem sok példa volt korábban.
Kimondom: A középkategóriás autók gyártóinak ma már igenis van félnivalója. A Hyundai utol fogja őket érni minőségben. És nem csak abban...
Pl. nekem az i40-es formaterve nagyon tetszik.
-
zolisx4
őstag
Ezzel vitatkoznék kicsit nekem volt daewoo lanos igazából ez volt az első új autóm őrültem neki mint majom a farkának ,300 km volt benne mikor leszakadt a kuplung tárcsáról a ferrodol ,nem volt 1 éve sem mikor eladtam ,mindig baja volt ,.
Szóval az autógyártás legselejtebbje ,ez kitüntető cím ,
Egyszerűen ipari hulladék MÉH telepre való ócskavas ,
Elnézést akinek hasonló típus van és jó nekiVaroz
Azt tudod hogy a hyundai sport kocsijának nem sok köze van a sorozatban gyártott autókhoz ,
igaz ezek is sorozatban gyártottak de nem ugyan azok az elvárások a 2 kocsival szemben . -
zolisx4
őstag
Na megyek kicsit sziesztázom
Alszom egyet30 Km
Kocsival szúrja az oldalam
-
zolisx4
őstag
válasz
FireKeeper #17200 üzenetére
Nekem nem sok kell az őstaghoz most néztem
Pontosan 52 hozzászólás
az még 1 hét
1000 nap felett általában már megvan az őstag .
Igazából nem hinném hogy számít mi van oda írva -
pckownz
őstag
Ehh. Win8 bedobott egy erős bugot.
Egy csomó szöveg feketével ki van húzva, és glichel az aero felület. -
No-kia
addikt
válasz
FireKeeper #17200 üzenetére
engem a rangom nem érdekel/érdekelt,csak egyéni avatárt szerettem volna
msthogy már megvan, megvagyok elégedve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Tőzsde és gazdaság
- Gurulunk, WAZE?!
- LEGO klub
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Opel topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest