Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Dell notebook topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
-
törölt tag
válasz
zolisx4 #25255 üzenetére
igen, az a Play áruház. PC-re nem kell telepíteni, mert az egy oldal. Google Play Store
-
törölt tag
válasz
zolisx4 #25252 üzenetére
Kies-t ne akard használni semmire, mert szaaaaaarbugosfosrettenet. ha programot akarsz telepíteni telefonra, akkor Play Store (telefonon, vagy PC-n, a PC-sen kijelölve telepíti telóra), vagy SD karira felmásolod az .apk fájlt és onnan telepíted.
CCleaner féleség telóra kell? ilyenekből magyar nemigen fogsz találni... egyébként cache, historyk, logok takarításra Quick System Info Pro, Play Store-on megtalálod. -
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zolisx4 #24978 üzenetére
én közel 30 évesen az idősebbeket nézem
(#24979) Ł-IceRocK-Ł
#24976) Tibii91
ismét jól szólsz vaze!jah, mai story
elmentem főnökömmel vért adni. simán kikezdtem az őt ápoló aszisztenssel. ott, és akkor!közben meg pumpáltam a vért, én meg adom alá az instrukciókat! ő meg még rá is tett egy lapáttal... úú, azt hittem, majdnem kitépem a karomból a tűt és a hozzávalokat, és ott helyben ruhában magamévá teszem... 35-38 közé tippeltem. fekete haj, kellemesen vastag szempilla, barna szem... úúú, és közben olyan édesen mosolygott, majdnem spermát is adtam a vér mellé
-
válasz
zolisx4 #24479 üzenetére
Meglátjuk Uram
Viszont kicsit elmélkedtem:
Előny:
- erős alapból is (5870et sztem veri még ha nem is sokkal)
- 1,5GB VRAM nem valami sok, de több mint az 1GB - pl itt még FULLHD felbontáson sem futottam ki ULTRA BF3-mal
- OC -> lehet tépni a száját rendesenHátrány:
- meleeeeeeg. NAGYON meleg!
- fogyasztás
- nálam a hangerő is ide jön, de azért hidd el a tiéd sem lesz valami csendesEz idáig OK. Következő kérdés: van erre a kártyára bármilyen alternatíva manapság? Nézzük meg a környezetét.
Tudom a többi kártya is húzható, DE: a 6970, az 570 az 580 a 7850/70 mind 20-40k-val drágábbak! Magyarul majdnem kétszer annyiba kerülnek... Ez finoman szólva is szarul hangzik
Szerintem most ez az egyértelműen #1 best buy kártya manapság...
Vélemény?
-
válasz
zolisx4 #24474 üzenetére
Valóban egy referencia GTX480ról van szó:
Jó áron vettem és alapvetően csak továbbadni akartam, de Sonky mondta hogy tartsam meg... És tényleg elgondolkoztam rajta. De pl ő is eladott ma egy refet 55k-ért: ha valami hasonló áron elmenne az enyém is lehet odaadnám
Megérni megérte mert ez a kártya <50k tudja azt amit a GTX580 (85-90k) egy kis OC után... Az pedig bőven sok még manapság... De nekem kell is ez a power a hülye fullHD kijelző miatt hogy vinné el a fene...
-
törölt tag
válasz
zolisx4 #24404 üzenetére
a rossz matchest ha sikerül végre átkódolni, meg feltölteni, akkor lehet csodálni.
15-20 perc és 4-5 GB, át kell kódolni emberi méretűre, de láthatóra is.
majd a jó STF-es menet videót mikor vesszük fel, franc tudja.(#24420) pckownz: azért progitól is függ mit mennyire izzaszt. ami használja a GPU-t, rendesen, ott már VGA is kell szépen. mondjuk azért a render progik nem viszik túlzásba a GPU használatot.
-
F34R
nagyúr
válasz
zolisx4 #24416 üzenetére
Elméletileg anélkül is tudnák használni mivel csak felvett forma a camaro.
remélem az új trilógia esetleg független 4.-ik részként LaBeouf nélkül (hála az istennek ) rámennek egy sötétebb vonalra . Azt rebesgetik Jason Statham lesz az egyik szereplő (véleményem szerint nem tenne jót megintcsak egy hoolywoodi átlag mozi kerekedne ki) Én leginkább a harc a Cybetron-ont dolgoznám fel élőszereplők nélkül . -
pckownz
őstag
válasz
zolisx4 #24359 üzenetére
Általában van a márkásabb ruhadarobok (főleg a drágább kategóriában) egy olyasmi hologramos matrica, mint a dvd-ken az artisjusos. Bár ez inkább a divat kategóriában menő, nem a sportruházatnál.
Nah, megnéztem a NewBalance futócipőmet, ez pl assembled in EU, és tökömtudja mi from USA. Ezen van egy igazoló QR kód (a cimkéjén). Mondjuk ez tuti eredeti mert usából gyütt és
kurvadrágánnemolcsón. -
pckownz
őstag
válasz
zolisx4 #24356 üzenetére
Taiwan/Indonesia... Vége a régi jó világnak ahol az eredeti európába, a hamis meg kínába/máshol készült.
Van itthon egy eredeti nike lépőm, mindjárt megnézem az honnan van, hátha segít valamit..szerk.:
Nah, franciául van ráírva, hogy made in vietnam. De ha minden igaz, a tieden is lehetséges, hogy van egy kód, amivel a gyártó weboldalán megtudod nézni. -
Varoz
addikt
válasz
zolisx4 #24287 üzenetére
Szimeringet kell cserélni.
Konkrétan a suliban is volt olyan. Azon vizsgáztam. Dobot kellett cserélni, az volt a tételben.
Apámnak RM-2-ese van. Nem rossz szerkezet, csak sok a gond a lánccal. Alsó gerendás, dobos kasza és alul lánc fut végig. Amivel nincs is baj, de ha szét kell szedni akkor a gerenda végén kell ki-be fűzni.
Amúgy fasza szerkezet, jól lehet vele árkot kaszálni.Én úgy oldottam volna meg ezt a szerelést, hogy az egész alját levehetőre csinálnám. Így könnyű lenne szerelni.
Különben amikor apám vagy én dolgozok vele akkor sosincs gond vele. De ha valaki más akkor szakad a lánc. Mert nem foglalkozik a beállítással és durr neki. Na most ha nagyon előre van dőlve akkor nem kaszál hanem ás.
Pedig jól szokta bírni, kaszáltam le én már beton tömböt is vele. XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Horgász topik
- Dell notebook topic
- Hegesztés topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- általános iskolai rendszergazda
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest