Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- Dell notebook topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz
pckownz #41502 üzenetére
Akármennyire is keveset játszok, a pc építgetés öröme még bennem van valamennyire.
Plusz ha vennék egy xboxot tv-vel, arra még nem elég hogy a 100mbites net árát fizetem, de még havi xbox live előfizetés is kell ha multizni támad kedvem, játékok is sokkal drágábbak..Maradok a pc-n..
-
válasz
pckownz #41233 üzenetére
Mintha lenne rojacin, alomvilagos hely az orszagban barhol, ha az embernek nincs penze.
Csak a sebesseg mas, bp picit gyorsabb, nem szeretheti mindenki.Nekem csak az feltuno, hogy mennyire lassu, itt "videken".
Felelmetes.Btw 35 ezerrel tobbet kaptam tizediken a tervezettnel, diakmunka opieOP
-
válasz
pckownz #41214 üzenetére
Persze, minek koltsek ra, ha nem hasznalom semmire, amugy is itt a palyazatos i3-as laptop mellettem, ha nagyon akarom, akkor felnyitom.
Latod, inkabb veszek 130 ezres telefont, de a gepre nem koltok
Egy ssd-t elbirna, de nagyjabol ennyi az ossz problemaja, meg haldoklik a rendszervinyo, de nem igazan mozgat a dolog.
Ja ennél újabb konfigot küldhetsz, ha akad free vagy olcsóbb, sose rossz xd
(#41211) westcoastogCsak most nem megfelelő szellőzéssel nem mindegy hogy 76-80 fokig megy fel a vga vagy max 67-69-nél tetőzik.
Teljesen mindegy, jol gondoltam, teljesen ertelmetlenul szorakozol vele.
(#41214) pckownz
A teljes helyett inkabb az ágankénti terhelést nézném, ha necces. 20% tartalékot illik benne hagyni a történetben, de ugyis tdp-k vannak megadva, nem átlagok.(#41213) westcoastog
Engedd el, teljesen felesleges, ha csak nem a kinezet miatt, akkor szamit. -
Varoz
addikt
válasz
pckownz #41151 üzenetére
Ezzel magam is így vagyok, ezért vettem hTC-t.
Nekem az iOS-től hányignerem van, nem tetszik, zárt, rámerőltet sok mindent. Android meg pont azt a vonalat folytatja, amit emgszoktam a WinMo-nál még a régi hTC-imen.
De tény, hogy nem szabad mindenféle szirszar Androidos telót megvenni, mert elabsszák, aztán mindenki a Droidot szidja, pedig nem ő tehet rtóla, hanem a szarfaszú gyártó aki szarik az optimalizációra stb. Érdekes a hTC meg tudja tenni, hogy olyan bitang jól optimalizál, mint az Apple.
Amúgy meglepő, de nekem is felmerült az iPhone, csak a fent vázolt dolgok nem jöttek be. De csak ez a 2 gyártó tud olyan prémium és smooth készüléket gyártani, ez tény! A többi kalap kaki ezekhez képest.
Gagyisung fél év után lagol, pedig 270k az S7 Edge. Nevetséges.Szóval, azért mert szívom az Apple-ösök vérét, még hülye nem vagyok.
Ezt meg a munka témára:
100 ezer alatt meg se mozdultam otthon. westcoastog amit csinál az gyakorlatilag rabszolgaság.
-
600700
senior tag
válasz
pckownz #41166 üzenetére
Azon , hogy elmegy dolgozni nem kell szerintem meglepődni.Azt is kell. Azon kellene , hogy ennyit adnak annyi munkáért. Hidd el sok tízezer - százezer ember annyiért dolgozik... az ilyen droidüzemek azért jöttek ide hogy kilátástalan cselédet csinálhassanak az emberekből kitörni meg szinte ne lehessen belőle.Adót meg jópár évig nem fizetnek mert örüljön a magyar hogy van hol dolgoznia ... mindegy ez nem fog változni jó darabig és újabb minimálbéres gyárak jönnek sorban.
-
nixx-21
őstag
válasz
pckownz #41133 üzenetére
Ez a helyes megoldás, sőt ha évente-kétevente kisebb ráfizettéssel a következő generációra váltasz úgy viszonylag nem kerül sokba, mégis mindig a legfrissebb és legoptimalizáltabb mobil OS van alattad.
Nekem szépen lépcsőzetesen alakult ki.
1. iPhone 4S - új részletre - Tmobile
2. iPhone 5 - használt
3. iPhone 6 - új részletre - Tmobile
4. iPhone 6S - új egyben - USA Apple Store
A USA-ból származásnak köszönhetem az AppleCare+ szolgáltatást, ami biztosítás és garikiterjesztés egyben így független is és vész esetére is van megoldásom.Így mindig költöttem rá de egy idő alatt utolértem a legutolsó modelt és most önfeledten használom. Meg hát ha az ember egyszer belekerül ebbe a "zökoszisztémába" akkor nincs kiszállás
Ékes példa erre a Macbook + eGPU, nem akartam kiszállni a macbook-ból új gépet meg nem akartam csak játékra építeni, így maradt az eGPU de az legalább volt annyi mint egy új gépLehet egyszerűbb lett volna egy XONE vagy egy PS4, tekintve, hogy legújabb mániám, hogy megveszem az összes játékot
így támogatva a fejlesztőket meg legalább kétszer is meggondolom mivel csapom el az időm+pénzem
-
válasz
pckownz #39832 üzenetére
Megse, valami istentelen csoda folytan elfogadtak a programozas vizsgaban irt kodot, vicces..
2 targyam van meg igy, 10 kredittel zarom az elso felevet <3
Architektura meg progalapSemmi extra nem tortent, csak kiderult, hogy semmibol nem fogok varat epiteni, vehetek fel raepulo nelkuli targyakat random, meg a 2 meglevore epuloket, hogy meglegyen a tanevben a 30 kredit, utana meg jovore megint a most nem teljesitett targyakat, pl a ket matekot ^^
Bandi most tudta meg, hogy nem artana tanulni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Horgász topik
- Dell notebook topic
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest