Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
ExtremeClock #19397 üzenetére
nagyon szarul. mondhatni én vagyok a forever alone klubb elnöke.
-
- = Zk = -
félisten
qrvák vére... idővonalas lett a face-em... mondjátok, hogy kötelezően, és nem én kattintottam mellé.... -.-
-
ExtremeClock
aktív tag
Nőügyileg ki, hgy áll?
-
F34R
nagyúr
válasz
ExtremeClock #19394 üzenetére
nem halt ki D
-
westcoastog
veterán
válasz
ExtremeClock #19394 üzenetére
Figyelek folyton.
-
ExtremeClock
aktív tag
Kihalt a topik.
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz
ittakary #19385 üzenetére
Bár attól id függ mennyit vagy/vagytok otthon.
Itt én reggel elmegyek. Délután/este jövök haza. Muternak van egy laptopja ami reggeltől-estigmegy kimértem 10-25watt között eszi. TV szinte soha nem megy. Energiatakerékos izzó mindehol ledes monitor. Mosógép viszont minden nap majdnem. Villanytűzhely. Mindjár megkérdezem itt mennyi. Nyáron szokott 30körül lennei 5kw-s klímával asszem.
- = Zk = -:
44k gáz? WTFMinek 990FX ? Én itt szívok a crosshair iv-el mert eladhatatlan kb.
EarL 007
levezettem neki picit fentebbkb 0-ra jönne ki
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #19384 üzenetére
én spec árultam Crucial RAM-okat, 11.5k-ért 1 hónapos, iPon garis, csak nem szerette a lapom... a DDR2 "drága", el lehet lőni akár jó áron is, én a 2x2-est sebtiben 9.5k-ért adtam el. lap, ha nem kellene neked egy x90-es lap, CFX optionnel, akkor megfelelő lenne egy tetszőleges alsó-közepes lap is, az sem feltétlenül drága, kis ráfordítással meg tudnád oldani.
-
- = Zk = -
félisten
nálam ez annyira gáz csak, hoyg mivel én vagyok a legjobban kereső a családban, így a számlák neheze rám szokott várni -.-
tehát gáz 44k, villany 33k.. .great(#19389) ExtremeClock
na figyi. 1x mondom el, többször nem!
lap: giga 990(F)X / 970(F)X.....
ram: minimum 8GB DDR3 1333-as. akár no name is
szempont: only Ipon.... ismerem őket ősidők óta, persze hogy ott fogok vásárolni
számolj utánna pls...(#19391) EarL 007
Dávidom, jól beszélsz.
konzultáltam már a Gigabyte alaplapok magyar császárával, ő is eképp nyilatkozott. ha nem kell a CF, akkor elég nekem egy 970-es lap is.
de ha azt nézem, hoyg perpill motort vettem, amit még össze is kéne rakni...
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz
Uramatyám. 33k
Számoljunk.
Lapod legyen 10k. Gél ramok 10k
Giga 770T-UD3 lap monnyuk apró 12k 8gb ddr3 8k apró 10k bolt
-
zolisx4
őstag
Tönkre ment a monitorom
most egy jó fajta 19 -es crt szemem folyik ki
-
F34R
nagyúr
válasz
anyám is most ráfizet annyit , leszarom nem az ókorban vagyok.
-
válasz
ExtremeClock #19382 üzenetére
Semmi ilyen. Panellakás
TVk (50plazma + 26lcd + én 15"-os CRT tv-m), PCk (apu: celeron D HT-val + 3870 enyém: adatlap), kombihűtő, fagyasztó, italhűtő (20lityós tartályos), villanytűzhely + sűtő...
Lopásra mi is gondoltunk, rá is kötöttük közvetlenül a lakásba menő vezetékre egy másik villanyórát, de elhanyagolható volt a különbség...
F34R mosógép tényleg elég sokat megy amúgy
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ExtremeClock #19378 üzenetére
igen, azt megelőzendően cselekedtem.
7k-volt az SSD.... annyiból nem újítottam vna gépet. lap+ram... mág ha eladom a jelenlegieket is....nálunk most jött ki a villanyszámla... 33k. ehh
-
zolisx4
őstag
Jó estét az uraknak
westcoastog
Jobbulást apudnak ,neked meg kitartást -
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #19377 üzenetére
ez sem lenne az 10-14k 30-40gb-s és még van gari is rá kevés host writes-al.
az ami új ssd-nél megy hogy a 8gb 10k egy vicc.
(#19379) EarL 007
áh én ezt már nem bírom
sztem hamarosan elhagyom ezt a porfészket.
(#19380) ittakary
anyád elbassza a sok mosással , fenyítsd be
#19382) ExtremeClock
nekünk is az van mégsem eszik annyit .
20k sem volt sosem.
-
válasz
ExtremeClock #19375 üzenetére
20 felett van szinte mindig. Jó van egy 50"-es plazma a nappaliban, az kajál rendesen elismerem, de nem megy éjjel nappal... 200-250et eszik fogyimérő alapján, ez kb 3-4000 havi szinten. De a többi?!?!?
-
törölt tag
válasz
ittakary #19373 üzenetére
lol, nálunk is engem hordanak le, hogy sokat fogyaszt a gép.
i5 alulfeszelve + 6850 idle mennyit eszik? eszik az egyáltalán?
játéknál oké, hogy a VGA benyakal akár 120-ot, a proci meg mondjuk 60W-ot, és rájön a táp vesztesége. de egy MMO nem kínozza a gépet annyira... mondjuk sokat megy a gép. reggel on, éjjel off.
de többet "pazarlunk" a lámpák égetésével pl... amik mondjuk feleslegesen nem mennek, de akkor sem energiatakarékos cuccok.
anyám annyira hiperaktív, hogy néha képes és még a routert is kihúzza, hogy ne fogyasszon (kemény 5-10W) és szétsugározzon minket.minek kihúzni a routert? nem arra van kitalálva, hogy kapcsolgassák, hiszen gomból is csak reset van rajta
(#19378) ExtremeClock: nem sok helyre de van ám értelme 8GB SSD-nek. csak egy példa: XBMC-Live HTPC, ami csak hálóról kapja az anyagot (streamelve, vagy bármilyen megosztás során), annak bőven elég ez is, mivel nem local tárol. legfeljebb a logolást kell tmpfs-re rakni, hogy sokat ne írkáljon, bár nem jellemző rá. az némi konfigolással még egy 1GB-s memkarin is elvan...
avagy pagefilet kirakni rá se olyan rossz ötlet. azt vinyóra rakni értelmetlen, mert pont azért van az SSD, hogy mindig gyorsítson. -
ExtremeClock
aktív tag
válasz
- = Zk = - #19377 üzenetére
8GB SSD valami vicc?
Mire jó az úgy egyáltalán
Egy AM2+ to AM3 cserével lenne +4GB ramod. -
- = Zk = -
félisten
tégy amit jónak látsz. vannak segítőkész emberek, és akadnak trollok. te döntesz....
mérlegelsz, döntesz. ennyi a kotta...
részemről bmit döntesz, én helyeselni fogom a döntésedet, DE felhívom a figyelmedet a negatív dolgokra is...látod? nekem egy 8GB SSD van a gépembe. behozta a hozzáfűzött reményt. de sajnos még sem megoldás. ideig óráig, de sajna... ez van. megtanultam. szerencsére nem egy egetrengető összeg volt...
(#19378) ExtremeClock
nein! -
F34R
nagyúr
válasz
ExtremeClock #19375 üzenetére
annyira eget nemverő , de jó lenne már egy. főleg azért mert akkor külön lenne az HDD és nem az tekerne mint az őrült.
-
F34R
nagyúr
én már azt sem tudom mi a faszt csináljak.
legnagyobb baj anyámmal van. ilyenekre egy fityinget nem ad és még én vagyok a szar mert sok a villanyszámla
-
törölt tag
akkor már inkább egy megkímélt Kingston V100 használtan, occó, de azért jobb egy Vertex Plusnál. szekvenciális írásban nem túl acélos, de egy HDD-hez képest még így is mindenben jobb. vagy bármilyen Intel X25 SSD.
lolbazdmeg, rekurzív algoritmust kell írnom egy zh gyak feladatsorban, jóféle. -.-'
-
válasz
ExtremeClock #19369 üzenetére
Egyetértek. FEAR tényleg ilyet inkább ne
-
F34R
nagyúr
válasz
FireKeeper #19365 üzenetére
el még 10-en is.
#19364) ExtremeClock
ez van nekem nem fossák a pénzt a számba , mindenből a legszarabb és régebbi jutott.
-
koshmar
addikt
válasz
ittakary #19351 üzenetére
Elég, elég.
Bár ha van még adat, akkor tolhatod, mer' engem tényleg érdekel.Egyik szemeden -1 D, és +1 D cyl, a másikon csak -1 D cyl. (baszd ki, és tényleg van ilyen!
).
Azért -1 D számottevően nem rontja a látást. Persze szemüveg nélkül azért rosszabb.
Nekem az utolsó méréskor a bal -3,5D + 1.0 D cyl., a jobb -2,75D +1.0 D cyl. volt.
Ez a valósában annyit jelent, hogy ha leveszem a szemüveget, akkor 30 centin túl minden egy rakás homály!
Mínusz 6-7 dioptriánál a látásélesség határa már csak kb. 2 (kettő!) centiméter.
Ja, elméletben még -50 dioptria is létezik... -
F34R
nagyúr
vaaaa ez az ssd is csak felbasz anyámmal együtt.
emelyik jó áron van ahhoz se sata se beépítőkeret . most már ott tartok hogy 30gb-s kingston v series 180/50-es garanciás . ha meg vannak a cuccok hozzá már rendelem is nem baszakodok és még mellé jön akkor egy hita vinyó ocón
ez az ocz lett volna az egyik [link]
[link]még gatya madzag sincs hozzá
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper #19358 üzenetére
naná...! vki bogarat űltetett a fülembe! azért...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = - #19352 üzenetére
tudtam hogy felbukkantsz majd az új radeon tesztjének topikjában
szerk: na de látod igazam van
-
westcoastog
veterán
válasz
ExtremeClock #19355 üzenetére
58 körül.
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz
westcoastog #19354 üzenetére
Csak pozitívan. Mennyi idős?
-
westcoastog
veterán
válasz
ExtremeClock #19350 üzenetére
Ez már csak ilyen dolog, de hogy velünk mi lesz itthon ha ezt hazahozzák..
-
Nyomok egy ebédet, majd jövök
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz
westcoastog #19339 üzenetére
Nagypapám isten nyugasztalja... 15éves korától cigizett. Érszűkület lett a lábában majdnem amputálni kelett neki. Egy éjszaka infarktusa lett (koszorúér szűkület is volt) mentő bevitte csabára. Másnap mamám bement hozzá este mondta neki az öreg hogy nyugodtan menjen haza. Éjszaka elment
Halálba visz a dohányzás
-
válasz
westcoastog #19345 üzenetére
Szörnyű ilyeneket olvasni. Jobbulást neki, neked pedig kitartást
Egy kevésbé szomorú hír: megjött a szemüvegem, és végre láááátok
Komolyan mondom, ha leveszem és újra ránézek a monitorra, olyan mintha rádobnának egy 4xMSAA-t -> eltűnnek a recék a betűk körülről
mondjuk persze ehhez még társul a hunyorítás és a szemerőltetés is...
Mostantól a szemüvegesek táborát erősítem
-
westcoastog
veterán
Ezaz megkapotam a még keményebb dolgot! A Buzi orvos holnap küldi haza apámat mert nem látnak semmit ct-nc sak ami volt. Hát bassza meg a kurva annyát, nem lesznek napjaim állandóan őt figyelni, aztán mivan ha egyik éjjel itt hal meg? Hát a kurva életbe. Hűt mit gondolnak ezek éjjel nappal felette fogunk ülni?
-
F34R
nagyúr
válasz
westcoastog #19343 üzenetére
ede jó neked , nekem volt mikor volt haver nagymamija temetésén jobban sírtam mint ő (azárt mert előtte pár évvel halt meg az enyém is ) kicsit vicces látvány volt.
-
F34R
nagyúr
válasz
ne haragudj meg hogy ezt kell mondjam de keresztet lehet vetni. Faternak nem volt stroke-ja , piált , cigizett kávézott és sok volt a stressz nála. hírtelen meghalt és igazából azt se tudjuk miben.
tévedjek de a sokadik eset nem jóra vezetődő.
(#19341) westcoastog
pedig lehet még keményebb is , mikor már nem sok választási lehetőséged van és azt se tudod mi a faszt akarsz az élettől mikor azt kívánod minden egyes nap hogy bárcsak sose kelnél fel , és egy percel sem akarnál tovább élni. hamar rá lehet szokni a gyógyszerekre is és utánna nincs megálás.
-
westcoastog
veterán
Hát igen.
De mi jöhet ma még. Még sikerült kidőtenem egy bögre kávét is a gépasztalon ami persze szépen befolyt az elosztóba, csoda hogy nem kapott zárlatot az egész gép meg minden.Ez ilyen igazi "üzeni az élet hogy fordulj fel" nap.
Nembaj jöjjön még keményebb kiröhögöm a picsába az életet, velem nem tol ki. -
Varoz
addikt
válasz
-
westcoastog
veterán
Most van bent ct-n, majd anyám hazajön mondja mi a helyzet.
Rohamai meg még vagy 10 éve voltak vagy 3-4 amikor először kapott agyvérzést. Azóta nem.
Ez mind elkerülhető lett volna amíg egészséges volt, mert egyszer kellett volna már műteni de nem akarta, erre itt van ez, meg a cigivel piával le sem állt, amióta le kaptáka fél lábát csak cigizik, de azt zabálja. Hát a makacsság ide vezet. -
F34R
nagyúr
válasz
FireKeeper #19336 üzenetére
oszt minek neki nekik , azt se tudják ki volt Steve Jobs... de mind1
(#19337) westcoastog
óhh öcse , csak nagyobb baj ne legyen. tahóság ilyet kérdezni de hányadik ez ?
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #19335 üzenetére
na vitték a mentők, lehet még 1 stroke-ot kapott, de majd kiderül..
Milyen csodás a mai nap.
-
FireKeeper
nagyúr
-
westcoastog
veterán
kurvajó apámnak megint visszajött az epilepszia, most is csak fekszik beszélni semmi, meg les, kár volt hazahozni, orvos volt kint de feszt nem hívott mentőt hogy bevigyék, most figyeljünk rá itt mi egész nap, meg majd még éjszaka is. Kurva életbe, milyen jók a napjaim.
-
westcoastog
veterán
dejó elmarad utsó 4 órám.
-
No-kia
addikt
mai zene, aklippje se rossz, meg 1:40 nél az a mozgás..ismerős máshonnan
-
nggabi
félisten
böff
-
zolisx4
őstag
Jó reggelt az uraknak
-
Varoz
addikt
-
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #19319 üzenetére
Csak azt ne mondd, hogy azon a képen szép az arca, mert falnak megyek.
-
zolisx4
őstag
Na jó estét az uraknak
Már majd szét vágott az ideg ,egész nap nem volt internet ,pár perce jött meg elvonási tüneteim voltak -
nggabi
félisten
válasz
FireKeeper #19314 üzenetére
[link] itt is lesz pár F1-es pojén...
de a legjobb ez:
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #19315 üzenetére
Nem a megöregedéssel van a baj, hanem a smink nélküli arcszerkezetével.
FireKeeperEhe. Marha jó.
Szvsz Kimi hideg beszólása a legjobb. -
FireKeeper
nagyúr
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #19312 üzenetére
A képet nem tudom berakni.
De itt egy link. -
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #19297 üzenetére
két pasi meg egy kicsi, tudtam én hogy ismerős valahonnan, meg az nfs ből is emlékszem rá, hogy így mondod
nah jó éjt,drukkoljatokhoygholnap 0-ról felkészüljek estig 2 zh-ra
(legyen 1,3 ZH mert az egyiket anno már megírtam)
laci barátom meg most mondja,hogy ne menjek albérletbe holnap, mert ma elköltöztek, lett saját szoba meg minden tököm tudja
(vagy is nekem közös vel, de van ágyam és ha hétvégén valaki bent van a többiek közül, nekem még így is marad egy szoba diával
)
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł #19306 üzenetére
Jóéjt mester
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #19297 üzenetére
Hát nem tudom. Én láttam róla egy képet, ami után egyből fekete listás lett.
De inkább nem rombolok illúziót. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Én elköszönök, holnap korán kelés van. Aztán ha minden igaz kedd este vagy szerdán jelentkezem.
Jóccak everyone!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #19299 üzenetére
olyan hangja van, beélvezek a kis bixiboximba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Long Dark
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple TV eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest