Új hozzászólás Aktív témák
-
somé
őstag
válasz
Beowulf_78 #27012 üzenetére
Én nem mérgelődöm,csak a hasamat fogom..pl ezen: " A VGA tuning szerencse kérdése.(...) És minél szarabbul írják meg a játékot, annál könnyebben kifagy a VGA".
Na ez figyelemreméltó -
athomi
veterán
válasz
"3850 = alsó kategória, 3870 = közép kategória 3870 X2 = felső kategória"
Remélem nem gondolod komolyan a HD3850-es alsó kategóriába való sorolását. Középkategória mindkettő.
-
katt777
félisten
válasz
Miféle hülyeség? Hogy nem értesz meg?
Kb. 100-szor írtam le a topicban, hogy 3870 ATI-nál felsőkategóriás. Ez az nV-nél középkategória, ez legyen az ATI baja. Ha ezt nem érted, ne másokat marházz le, plz.
Szóval előbb olvasni kéne, aztán értelmezni, amit írok. Az X2 meg egy 3870CF, nem egy különálló kártya.
Nem vettem észre, hogy chateltem volna, a magadfajták kedvéért direkt egybe írtam még a különállónak kívánkozó hsz-okat is. Szóval keress egy kákát, légy el azzal.
Ha nem tetszik, hogy sokaknak válaszolok, válaszolj te, már ha tudsz. -
Sanyix
őstag
válasz
Ha a 3850 alsókategóriás és a 3870 közép, ami elég fura, mivel ugyan az, 100 mhz órajelkülönbséggel, akkor a 36xx, 34xx, és az integráltak mik?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kukkants be a blogomba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest