Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Kelvin #26283 üzenetére
Épp most teszteltem GT-t, és az nV drivere jó DX10-ben. Az ATI-é meg nem minden beállításnál, csak te nem tesztelsz, nem is használsz olyan beállításokat, úgy hiszed okosnak magad.
Tudok 2 képet tenni, csak nV-nél nincs theatre mód. De azon nem csodálkozom, hogy azóta sem vagy képes felfogni, amit írok, ezért véled úgy, hogy ellentmondok magamnak. Csak a saját szellemi képességeidről állítasz ki bizonyítványt (ismét).
Akkor örülj, ha ettől kielégülsz, hogy egy hibás GT-t fogtam ki. Másnak meg a 3870 halt meg 3 nap alatt. Akkor melyik a jó kari?
Persze, hogy nem kellett bizonyítanod, szerinted. De jöttél itt fals infókkal, és amikor kértük a teszteket, amelyek alapján tetted a kijelentéseket, nem kaptunk választ. De tényleg nem kell bizonyítanod semmit.
A kis "sufni" tesztjeimmel több ezer (majd' 10k) embernek segítettem, te ezzel szemben mit tudsz felmutatni? A kötözködést, semmi mást.
Nem küldök semmit, a múltkor azért küldtem, mert kilógott a lóláb az összehangolt akciótok mögül.Részemről ennyi, flame-eld magad nyugodtan tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest