- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kishawer
csendes tag
Sziasztok! Ati Hd4650-es agp-s kártyám van! Miért van az, hogy a Gpu méretezés engedélyezésénél, ha beállítom, hogy tartsa meg a képarányt, némelyik játéknál, hiába állítom be az 1024-es képarányt, széthúzza a képet a teljes képernyőre! (16:9-es monitorom van, és elég zavaró) Mit rontok el?
-
kishawer
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Ati Radeon HD 4650-es Agp-s kártyám van! Ha letöltöm hozzá a legújabb drivert (az ati oldaláról), valami hiba történik. Utána már csak 4 bites
színminőséget engedélyez, és a felbontás is max 640 x 480-as. Már többször próbáltam, és kifejezetten ügyeltem rá, hogy az agp-s drivert telepítsem! Mi lehet a probléma? -
kishawer
csendes tag
.
-
kishawer
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Radeon HD 4650-es kártyát! A kérdésem az lenne, hogy van hozzá egy s-video csatlakozó, ami 3 szinű (kék,piros,zöld) compositban végződik! Azt tudom, hogy a sárga, fehér, piros composit, a videó, és a hang átvitelére szolgál, de mire jó a kék, piros, és a zöld? Projektorhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- Silvercrest Rajztábla
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest