Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
A régebbi ASRock lapok között van tényleg nagyon gagyi, de ezek már, és főleg a Phenom II mellett jó tuning lapok. Közepes lap, nyílván nem felsőkategória, de nem is kell ennél jobb.
Skacok, néztem, de nem találtam sehol egy olyan topicot, ahol az Iponos srácokhoz írhatnék, hogy mikor megrendelem az új alkatrészeket, frissítsék az alaplap BIOS-át, hogy menjen benne az AM3-as proci. Szóval hova forduljak ezügyben ?
-
MolGabi
aktív tag
Az új gép valahogy így néz majd ki:
ASRock A770DE vagy A770Crossfire alaplap
AMD Phenom II x3 710
2x2GB DDR2 1066MHz Kingmax
Sapphire HD4670 vagy HD4830. De a jelenlegi árakat tekintve, a 4670 drágult, a 4830 olcsóbb lett, ezért az utóbbira gondoltam. Az a 4k különbség megér szerintem 20-30% gyorsulást ! -
MolGabi
aktív tag
A mai játékokban ( GTA 4 pl. ) mennyire állja meg a helyét a 4670 Radeon ?
Mivel CRT monitorom van, így 1024x768-ban használnám csak.köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest