- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Objektívek topikja
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én S775 platformra már nem nagyon költenék, mivel már új foglalat van Intel-nél.
A proci simán tudna 8*400 Mhz-t, az elég lenne egy 4670CF-nek.Amit én most vennék, az moddolható 2 vagy 3 magos Phenom II, ha megy a 4 mag, akkor nagyon olcsón van egy 4 magos procid, csak az a baj, hogy ott is be vagy zárva némiképpen. Mert ha van 4GB DDR2 ramod, minek cseréljed le a semmivel se gyorsabb DDR3-ra? Viszont a DDR2-es AM2+-al már valószínűleg nem lesznek kompatibilisek az újabb AM3 procik.
A Q6600 az egy jó proci, tuningolható is, de sokat fogyaszt, és komoly hűtés kell rá. A 45nm-es quadok jobbak lennének, de az meg nem biztos hogy megy a lapodban.
-
Zenty
őstag
Attól függ mire nem elég most a géped? Játékra?
LC-POWER LC6550 az egy 550watos táp ha jól rémlik?szerintem add el a mostani kártyádat és vegyél egy jobbat.
HD5750 (ha van rá pénzed) vagy egy olcsóbb 4470, esetleg egy 4580 ( de ez mondjuk méretben nagyobb és többet is fogyaszt)a procid szerintem kihajtaná ezeket és ezért nem biztos hogy kéne újat venni ( de ebben nem vagyok biztos). Szerintem játékra túlzás a 4 magos proci. Ha kimondottan játékra kell új proci egy 2.5ghz-3ghz két magos elég a legtöbb játékra.
De ha van pénzed új rendszere akkor vagy az új intel platformból valamelyik. Vagy pedig az amd AM3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest