Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Gyuri27
üzenetére
szívtam én már eleget kiskeres eladókkal is,nem szeretik, ha kicsit is képben vagy
még az is felmerűl,hogy biztos én tettem tönkre
amúgy itt kiskerben is csak 1év garit adtak eddig minden procimra(2Ghz cerka, 2,4Ghz P4, 3GhzP4,X2 4600+,X2 5400+BE) 
ettől függetlenül amit lehet helyben veszek -
TomBoy1986
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Na az én ismerettségi körömben lévő boltosok egyike sem rendelkezik azzal a képességgel, hogy csereterméket biztosítson a vásárló számára. Sőt... még élnek is (és régebben még inkább) éltek a gyanúperrel, hogy a vásárló a bűnös, ha elromlik a termék és ők tesznek szívességet, hogy betartják - nagy keggyel - a törvényi kötelezettséget...
Nagy minőségi változás volt számomra, mikor otthagytam a Balassagyarmati boltokat 2004-ben

A legtöbb cuccomat amúgy az Iponban veszem már, mert nagyon gyorsak (másnapra ott a termék és annyiért, amennyiért rendeltem), általában jó áraik vannak és még a garanciális ügyintézés is teljesen korrekt, plusz még segítőkészek is. Garanciális ügyintézésem is volt már velük pár. Nincs panaszom egyáltalán.
Még egy adalék:
Lordban vásároltam régebben egy X1950Pro-t. Na az megadta magát, gariztattam, kicserélték, de olyan nem volt a nagykerben, úgyhogy ráfizettem egy kicsit és kaptam egy X1950XT-t. Hazaviszem, kipróbálom, hogy ad-e képet, s adott, ezzel le is rendeztem, mert péntek volt és siettem haza. Vasárnap összerakom, tesztelgetem és az istennek sem vitte a gyári órajelet a RAM, csak a 2D-set. Na mondom, akkor hétfőn egyetem helyett meglátogatom a Lordot. Első körben be akarták adni, hogy a kártya hibátlan, mert lefutott nekik a 3DMark. Hmm.. mondom nekik, hogy igen ám, csakhogy nem vált órajelet a kártya, mivel 2D-s órajelen nekem is lefutott... De az nem úgy van... Megmutattam... csodák csodájára úgy volt, ahogy mondtam.
Ekkor meg akartak győzni, hogy az 1 napos kártyát én nekiálltam forrasztgatni, mert ők látnak rajta valamit a PCI-E slot és a kivezetések között alul... ja mondom, egy 50K-s kárytának biztos nekiállok forrasztgatni azonnal
Végeredmény szerencsére csere lett, de azóta én a Lordban nem vásárolok. Ez nem ügyintézés, hanem egy rakás... -
kovacsroli
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
azért egy komplett konfig esetén ha netről rendelsz és 30k-val jobban jösz ki, lehet ez a 30k megér annyit, hogy többet pöcsöljenek a garival. ha önhibájából romlik el az az alkatrész akkor azt így is úgy is szerelik/cserélik. ez a másik oldala szerintem, de neked is igazat adok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
amúgy itt kiskerben is csak 1év garit adtak eddig minden procimra(2Ghz cerka, 2,4Ghz P4, 3GhzP4,X2 4600+,X2 5400+BE)