- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
fireproof #6823 üzenetére
Bocs , nem figyeltem.
..,de látom már próbálkoztál.
Én anno nem a ccc-ben tuningoltam, mert ott az automata tunning opció azt írta ,hogy minden ok. ha felrakom 800mhz-re, de végül csak kifagyott.
Szóval csak az Ati Display drivert tettem fel ,nem a full ccc-t.
Tuning proginak ,pedig a Rivetuner-t használtam.
Ebben emeltem mhz-ről - mhz-re a gpu órajelét ,minden állítás útán lefuttatam a 3DMark06 teszt progit ( erre gondoltam a kérdésed kapcsán ) ,ha lefutott ismét emeltem és futattam a tesztet és így tovább. Igaz ,kicsit hosszadalmasabb ez a verzíó,de én a cpu-t is tunningoltam ezzel egyídőben. Amit már kaptál segítségként az biztos ésszerűbb útja a tunningolásnak, de ahhoz a progihoz (szörösfánk) nem értek.Szerk:
(#6837) F.B.I. Végül csak ddr4 lett ? Gratula hozzá!
Nagyon szép kártya, remélem az 5670 is így fog ,majd kinézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA RTX 3070 8Gb
- ASUS TUF GAMING 3060TI OC
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest