- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
válasz
sirdond #10079 üzenetére
Előkerestem neked a leírást, de sajnos a képek már nincsenek benne. Talán találsz benne valami hasznosat. Szeretnék segíteni, de látatlanban nem tudom megmondani, hogy mit néztél el.
Szerintem is a pontos érintkezéssel van valami gond. Ha mindent jól csinálsz, akkor kizárt, hogy a csavarokat erőltetni kéne. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy szedd szét, olvasd el a leírást és kezd előröl. Ne "tépd" meg a csavarokat, mert tönkreteszed a kártyát. -
sirdond
őstag
válasz
sirdond #10079 üzenetére
na, valóban nem érintkezett rendesen ezért volt olyan magas a hőfok, de nem mertem jobban meghúzni a szegény csavarokat, mert így is beletört 2 darab
még szerencse,hogy minden szir-szart elrakok azzal az indokkal,hogy majd jó lesz egyszer és most valóban így lett
volt itthon 4db ugyanolyan méretű csavar, már kinézetre is masszívabbak, ezekkel szereltem fel és egyből jobb lett
idle 32 fok 5perc szőrös fánk után a furmarkban 49 fok
ugyanez gyárinál idle 41-2 fok, 5 perc fánk után 81 fok
szóval valóban sokkal jobb és persze sokkal halkabb is
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest