- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
wednesday #170 üzenetére
Pont most láttam egy maxos fullHD-s tesztet, amelyben a GT460OC alap órajelen elverte a HD6870-et.
Sajnos több játék nem megy minimális fizika nélkül, ergo az nV jó hozzájuk, AMD meg nem. PhysX-szel kapcsolatban benézhetnél 460GTX topicba.tzsolesz: Hát ez nem feltétlenül és minden esetben igaz.
GTX460-ak tuningképességei gyakorlatban igazoltak. Mintha amúgy nem nagyon figyelnéd figyelmesen a GTX460-topicot.
Zomb€€: Ahhoz képest, hogy nem húz felé a szíved, elég szépen tesztelgetsz vele a másik topicban.
zseko: Az hagyján, nálunk megkérdeztem, amikor 46k-ra zuhant a 460-ak ára, mennyiért hoznának 1 GB-osat, azt kaptam volna 65k-ért!!!
68xx karikat meg sem kérdeztem már. Fasza ebben az országban, hogy minél rosszabbul keres valahol az ember, annál drágábban tud megvenni mindent.
tome.jr: Na, ezt kellene elmondanod pár AMD-fan-nek GTX460 topicban.
Abu85: Az sem egészen normális, aki FC2-t DX10.x-ben játszik. Nem kicsit hiányos a grafikája DX9-hez képest, és ez engem spec. kimondottan irritált.
-
válasz
wednesday #170 üzenetére
A PhysX extra vizualitást ad, ahogy számos egyéb más népszerű effekt (HDR, soft shadows, SSAO, etc.), a megvalósítási módon kívül semmi különbség nincs közöttük. Lehet mondani, hogy ezekre nincs szükség, akkor nyugodtan el lehet lenni egy 8600GT / 2600XT szintű kártyával, és felesleges a 40-60e FT-os kategóriára még ránézni is. Az extrém teljesítményesés meg extrém esetekben van, számos játékban kevesebb hatása van a PhysX-nek az fps-re, mint az AA-nak.
katt: én nem látok a jövőbe, úgyhogy nem akarom megjósolni, mennyi lesz az árkülönbség a két VGA között 3 hét múlva. ha pl. 2e HUF, akkor az ár/teljesítményben 10% diff a 6850 javára, és ha csak ez az egy szempont a fontos (sokan ezt mondják), akkor az már nem kis különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!
- Milyen házat vegyek?
- Yettel topik
- Külpolitika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óra topik
- További aktív témák...
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest