Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
Submarine
üzenetére
Itt egy jó tutorial.

Én HD6870-est sütögettem, de én nem tettem sütőbe, az túl erősnek tűnt. Sztem érdemesebb hajvasalóval, hajszárítóval vagy valamilyen hősugárzóval hevíteni és legalább a kondik nem döglenek meg. Mondjuk nekem így kb. 1-2 hónaponta újra kellett "reballozni". De még most sem ment tönkre, nem tudom hogy ha sütőbe teszem 200 fokra jobban vagy rosszabbul jártam volna...
-
dik
őstag
válasz
Submarine
üzenetére
Nem aggódok én semmin. Pénzt nem áldozok kis ventikre az tuti ha van nagy.
Ezen 1 év után elkezdte az 1 majd nemsoká a másik majd az évek alatt egyre veszetebbek lettek. Hogy majd hogy birom szétszedni az még majd elválik. 100% nem lesz egyszerű(olyan még nem volt
). -
old-dog
aktív tag
válasz
Submarine
üzenetére
Meg lehet próbálni, egy kis technikai tapasztalat, ügyesség kell hozzá és figyelni a GPU hőmérsékletét.. Én is ilyen megoldáson gondolkodom, mint Te. Ha sikerült , írd meg a tapasztalataid. Van persze komplett hűtőborda csere lehetőség is, a neten árulnak megfelelő bordákat 10ezer körül, amire szerelhető venti is.
-
old-dog
aktív tag
válasz
Submarine
üzenetére
Az a baj, hogy ezek a ventilátorok nem szétszedhetők, így a javításuk is körülményes. Meg lehet próbálni befújni a tengelyhez olajozós spray-el. Ez egy darabig megoldja a problémát. Csere rizikós, mert ugyan ilyet nem de hasonló 8 cm-es átmérőjűt lehet beletenni. Csatlakozó típusa fontos lehet a kártya miatt. Én a spray-es verziót szoktam időnkét megcsinálni.
-
djculture
félisten
válasz
Submarine
üzenetére
Nem adódik össze mert az arf mód ami manapság használnak a driverek külön számoltatja a teljes képkockát mindkettő gpu-n. Amugy azonos családba tartozó gpu-kat össze lehet kötni pl az 6850-et egy 6870-el de akkor a 6850-hez fogja magát lassitani a nagyobb kártya is.
-
djculture
félisten
válasz
Submarine
üzenetére
Nézted másik átalakitóval? A kártyákon lévő dvi elég atombiztos darab...
Amugy ja a különálló 4 db analóg tüske viszi át a jelet ilyenkor, nagyon ritka hogy kikönnyűl a benne lévő érintkező, egyszer láttam ilyet akkor az egész csatit kicseréltem. Tűvel is meglehet csinálni amugy de csak akkor ha nem olyan szintű a kopás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezen 1 év után elkezdte az 1 majd nemsoká a másik majd az évek alatt egyre veszetebbek lettek. Hogy majd hogy birom szétszedni az még majd elválik. 100% nem lesz egyszerű(olyan még nem volt