- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Furmarkot sz@rd le az nem mérvadó, egyáltalán ne is használd. Játékok alatt meddig megy fel? Esetleg ha van új BIOS hozzá érdemes frissíteni, az IDLE órajelek nálam azután mentek le100/150 értékre - igaz, azt nem tudom a te kártyádon ez változtat-e, viszont hátrányod sem lehet belőle. A 11.4 driver én stabilnak érzem, semmilyen gondom nem akadt eddig pedig a kártya gépbe helyezésétől kezdődően azt használom (ez a 2. javított verzió, ami fent van).
-
lehel22
tag
Igen a 40 cm legkavaronak biztos van beleszolasa, de en inkabb az aranyokon gonolkodtam.
Ha egy Giga 33C es ugyanabban a hazban egy Sapphire 40 akkor aztjelenti hogy kb 7C a kulombseg, amibol az kovetkezne hogy egy atlagos hazban (pl az enyemben) ahool a giga 40C ott a Sapphire 2D homerseklete valahol 46-47 kozott mozogna. Azert mondtam, hogy csodalkozom mert hasznlatam egy Sapphiret de nalam ~ ugyanolyan homersekleteket mutatott mint a giga (40-65 kozott)
Vegulis teljesen mindegy , lehetseges hogy egy nagyon jol pasztazott peldanyt fogtal ki .Valoszinu hogy ha leszedi az emebr a hutot es ujrapasztazza valami jo minosegu pasztaval akkor nyerhet par fokot.Volt meg ra pelda hogy nagyon pancserul tettek fel a hutot gyarilag.
Ismerosom hadakozott egy 5870el mert a tesztekben szereplo es masik altal emlitett homersekleteknel az ove magassabb volt kb 10C al.A vegen ravette magat leszerelte a hutot ujrapasztazta es lass csodat attol a perctol szamitva teljesen normalis ertekeket mutatott.(#8637) Misua
Zááájéééc
na ez jo kis nosztalgia ... -
szasanyi
félisten
Nem kell túlzásba vinni a sopánkodást. A fiam előrendelte, így már 3 napja meg van - igaz, csak tegnap óta tud játszani vele. A Crysis 2 egy i3 550, 4GB DDR3 és GTX560-Ti konfigon EXTREME grafikával, FullHD-ben kifogástalanul fut és iszonyatosan jól néz ki! Hidd el, a HD6850 meg 6870 kártyákat is meg fogja dolgoztatni.
Ja, hogy nem DX11... igen, ez igaz. Az AvP az, cserébe egy rakás sz@r... magas a hw igénye, akadozik, és még véletlenül sem veszed észre játék közben a DX11 feature-öket, arról nem beszélve hogy vizuális élményt tekintve a Crysis 2 közelében sem jár.
Én azt tanácsolom - nem csak neked -, hogy meg kell nézni, ki kell próbálni véleményalkotás előtt. Az a sok sz@rság ami a neten hírként megjelenik legalább annyira rossz, mint jó.Lord Vader: bizony, bizony több mint 2 évvel fiatalabb vagy.

-
lehel22
tag
Valtozatlanul csodalkozom , hogy a gigad homerseklete 33C volt
.Ne erts felre, elhiszem, csak fura, mert lattam (kb 10 drb) Gigat mukodes kozben es egyetlen egynel lattam 36C nal kissebb homersekletet.Egyetlen egy volt amelyik 35-37 C kozott ingadozott Idle ben de az egy Lian Li 7 drb ventis hazban volt .Az enyem ~23C kornyezeti homersekletnel 39-40 C es a haz elegge jol szelozik. A tobbi giganal is nagyjabol ~40 C volt az idle es 72ig lehetett felnyomni furmarkal . Jatekok alatt az osszes 60-65C kozott mozgott. Nem tudom mi okozhatja ezt a kulombseget , gonolom nem 17C pinceben van a geped .Ok, ezt csak viccnek szantam 
Vegulis a lenyeg, hogy van egy jol mukodo kartyad
A homersekletek pedig igy is boven jok. -
///Krisz\\\
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
Választhatod az OC-t is azzal nem volt ilyen baj, bár azoknak mostanában eléggé nagy fordulaton jár a ventijük, nem tudni miért. Hát igen egy másik márka lenne a legbiztosabb ha a legolcsóbbat akarod akkor ott van a Sapphire (39e Ft-tól), bár nekem most az Asus V2-ese (43e FT-tól) a legszimpatikusabb, de hát ez csak az én véleményem (a többi márka is nagyon jó). Nézegess róluk teszteket aztán dönts.
-
lehel22
tag
Tenyleg sajnalom
Az egyetlen "pozitivum" ha nevezhetem annak ,az az , hogy konnyen megadja magat es a szervizben nem lesz nehez bizonyitani , hogy gond van vele .A Gigabyte OC kartyakkal nem volt baj tudtommal de, hogy mit valasztasz ezek utan az mar inkabb attol fugg , hogy mi van raktaron es melyik gyarto kartyajaban bizol meg jobban.Amugy akitol vetted szolt neked tisztesegesen , hogy Biost cserelt rajta?
-
///Krisz\\\
senior tag
Na az már jó jel, mert azon igaz ritkábban, de néha elbuktak a BS-es karik. Adj neki még egy Far Cry 2 Benchmark-ot (minden beállítást fel maxra), 10 loop-ot (biztos ami biztos) ha kibír BS nélkül akkor tuti nem BS-es a kari.
Tudod mi az a BS (no signal crash)? Felismered?
-
lehel22
tag
Nalad ezek szerint mar az F3C Bios van akartyan. A 33 C az nagyon jo.Nem tudom , hogy hany fok van a lakasban es milyen szamitogephazad van de ez az ertek mindekepp nagyszeru.
Alltalaban kb ~ 15 C magassabb a 2D homerseklete ezeknek a kartyaknak mint a kornyezeti homerseklet. Pl 23C a kornyezeti es 38-39 c a kartya.Meg ismerek nehany Gigabyte tulajt es naluk is hasonloak a homersekletek.Amit irtam zart de viszonylag jol szelozo hazra ervenyes. 33C kartyarol meg nem hallottam de csak gratulalni tudok hozza.Szerintem probald ki a te monitorod felbontasan de nem hallottam , hogy valakinek is BS -t okozott volna ilyen kis felbontason.Szerintem inkabb probaljal ki vele minel tobb cimet amelyeknel jeleztek a BS No Signal hibat.(Crysis (Paradise lost palya, Koreai cirkalos palya) , Crysis warhead,Flaming Clifs2, NFS Shift, COD Black Ops, stb. )
Mikor vetted a kartyat, hogy ezzel a Bios al jott ? Alapalapotban 25% kene legyen a 2D ventifordulat es 775/1000 Mhz a gyari beallitas. Nalad eleve a "javitott" bios volt a kartyan.Ezeknel emelkedett meg 40% a venti es 5 Mhz el a Vram.
Hogyan kerult hozzad a kartya , dobozban lezarva ? -
lehel22
tag
A hiba pont a "sima" kartyakat erintette.A giga OC 6850 nek nem volt bajuk.Amugy valoban nem hangos es nem melegszik, a hutesere semmi panasz.(talan az egyik legjobb)Az 1280x 1024 az kisse alacsony felbontas ennek a kartyanak. Ha van ra lehetoseged probald ki egy nagyobb monitorral. A FC2 tesztet is HD felbontason max reszletesseggel dirX 10 alatt erdemes futtatni.
Ellenorizd le milyen bios-a vanakartyadnak.Ez fontos mert az F3C az egyeseknel megoldotta ezt a hibat, de nem mindenkinel sajnos.Hany % on mennek a szelkavaroi a kartyadnak?
Ha 775/1005 MHZ a GPU/Vram akkor az F3C bios van rajta.
-
lehel22
tag
Nincs koze OC hoz.Egyszeruen terheles alatt lekapcsol a monitor es kiirja , hogy"NO Signal"
A gep meg latszolag mukodik, sot a jatek hangja is meg nehany mp. ig aztan az is elszall.Nem lehet kilepni belole csinalhatsz barmit, marad az ujrainditas.Legegyszerubben Far Cry2 benchmarkal ellenorizheted Ha nem is 100% hogy kiszuri a hibas kartyat de elegge nagy aranyban megfektette azokat a peldanyokat amelyekkel baj volt.A FC2 bench. beallitasai legyenek maximumra huzva HD flebontasban.Ha viszi a tesztet akkor valoszinuleg nics baj a kartyaddal.
Diohejban , a hibat a feszultsegszabalyozo okozza amit a giga egy masik fajtaval helyettesitett nem amit az AMD ajanl.( Abu85 reszletesen leirja.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

na ez jo kis nosztalgia ...
Ja, hogy nem DX11... igen, ez igaz. Az AvP az, cserébe egy rakás sz@r... magas a hw igénye, akadozik, és még véletlenül sem veszed észre játék közben a DX11 feature-öket, arról nem beszélve hogy vizuális élményt tekintve a Crysis 2 közelében sem jár.
Én azt tanácsolom - nem csak neked -, hogy meg kell nézni, ki kell próbálni véleményalkotás előtt. Az a sok sz@rság ami a neten hírként megjelenik legalább annyira rossz, mint jó.

.Ne erts felre, elhiszem, csak fura, mert lattam (kb 10 drb) Gigat mukodes kozben es egyetlen egynel lattam 36C nal kissebb homersekletet.Egyetlen egy volt amelyik 35-37 C kozott ingadozott Idle ben de az egy Lian Li 7 drb ventis hazban volt .Az enyem ~23C kornyezeti homersekletnel 39-40 C es a haz elegge jol szelozik. A tobbi giganal is nagyjabol ~40 C volt az idle es 72ig lehetett felnyomni furmarkal . Jatekok alatt az osszes 60-65C kozott mozgott. Nem tudom mi okozhatja ezt a kulombseget , gonolom nem 17C pinceben van a geped .Ok, ezt csak viccnek szantam 
A homersekletek pedig igy is boven jok.
, nincs ami fogja a vga-t. Ennek ellenére elég jól néz ki (ugyan olyan mint a multi demó), a VTX3D 6850 72-73 fokos alatta.