Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
trekkes
üzenetére
Szerintem már nagyon off lesz a dolog, lehet, hogy átkéne menned egy másik topikba. Egyébként én is féltem az Asrock-tól (régen nekem is olyan lapom volt és hát nem voltak jó tapasztalataim vele), de vásárlás előtt meggyőztek, hogy mostmár 180°-ot fordult az Asrock szemlélete és nagyon jó lapokat készítenek. El is hittem nekik és nem bántam, egy nagyon jó kis lapnak vagyok a boldog tulajdonosa.
(#8104) Beri: Vagy csak voltak olyan jó kereskedők, hogy az ügyfél bizalmát tartották fontosabbnak és ezért bevállaltak egy esetleges kárt.
-
törölt tag
válasz
trekkes
üzenetére
Játékokban erősebb a Sandy Bridge, mint az 1366-os 950: [link] Ezenkívül 15eFT-al olcsóbb, kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik és most jelent meg, korszerűbb processzor, hosszabb távra jobb befektetés. Nem utolsósorban szorzózármentes, egyszerűen lehet húzni, akár 4Ghz fölé is.
A P67 ahhoz kell, hogy tudd húzni a K-s procit, H67-ben nem lehet. A mai ASRock alaplapok már teljesen megbízhatóak. Jobbak mint régebben. MOndjuk ha az megnyugtat, vegyél egy P67-es Gigabyte-ot, de B3-as legyen, mert azok a SATA2 hibát javítottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elden Ring
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő