Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pete_21

addikt

válasz ///Krisz\\\ #6621 üzenetére

Az lesz. Megnézem majd a 11.2-t, aztán meglátjuk azzal van-e idle bsod. Igen, 10.12-vel voltak gondok: ugye jobb felső sarkos bug, az egér szétesés, és az idle bsod. Egyértelműen az utolsó a legaggasztóbb.
    Nekem feltűnt, még mielőtt írták volna, csak nem tudtam, hogy nálam rossz-e valami, nVidiás driver maradványa miatt van-e. De aztán láttam, hogy írták mások is, szóval nem egyéni gond. :)
    Abban igazad van, hogy a hibajavításokkal nem tudja magát reklámozni, és abból nem lehet akkora hírt csinálni. Viszont ha a gyakori, sokak által tapasztalt bugokat nem javítják, azzal meg hatalmas negatív visszhang keletkezhet. Szóval ez meg azért nem célravezető.
    Azért reménykedjünk. Azt mindig lehet. :)

(#6623) polonic: Közben elolvastam az újításokat, 11.1a-ban is, és a 11.2-ben is. Tényleg van "néhány". :B
    Az egér szétesés és a kurzor laggolás a sarokban engem is kevésbé érdekel, csak szimplán azt nem értem, miért nehéz kijavítani. Ezek még tényleg beleférnek az apróság kategóriába. Az idle bsod viszont már annál jobban érdekel, az tényleg komoly bug. De tesztelgetem majd az újat, reméljük ezzel nem jelentkezik.
    Ha már szóbajött, kikérném a véleményeteket: szerintetek ez az idle bsod mitől lehet? Szerintem vagy attól, hogy a monitor automatikusan kikapcsol (Win7 energiagazdálkodási beállítás), és nem tudja a videokari "felébreszteni", vagy a Win7 kikapcsolja a GPU-t, és az nem tud feléledni? Azt hol lehet megnézni, hogy a GPU-t hány perc tétlenség után kapcsolja ki?
    Előre is köszi a választ!

Új hozzászólás Aktív témák