- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
///Krisz\\\ #6621 üzenetére
Az lesz. Megnézem majd a 11.2-t, aztán meglátjuk azzal van-e idle bsod. Igen, 10.12-vel voltak gondok: ugye jobb felső sarkos bug, az egér szétesés, és az idle bsod. Egyértelműen az utolsó a legaggasztóbb.
Nekem feltűnt, még mielőtt írták volna, csak nem tudtam, hogy nálam rossz-e valami, nVidiás driver maradványa miatt van-e. De aztán láttam, hogy írták mások is, szóval nem egyéni gond.
Abban igazad van, hogy a hibajavításokkal nem tudja magát reklámozni, és abból nem lehet akkora hírt csinálni. Viszont ha a gyakori, sokak által tapasztalt bugokat nem javítják, azzal meg hatalmas negatív visszhang keletkezhet. Szóval ez meg azért nem célravezető.
Azért reménykedjünk. Azt mindig lehet.(#6623) polonic: Közben elolvastam az újításokat, 11.1a-ban is, és a 11.2-ben is. Tényleg van "néhány".
Az egér szétesés és a kurzor laggolás a sarokban engem is kevésbé érdekel, csak szimplán azt nem értem, miért nehéz kijavítani. Ezek még tényleg beleférnek az apróság kategóriába. Az idle bsod viszont már annál jobban érdekel, az tényleg komoly bug. De tesztelgetem majd az újat, reméljük ezzel nem jelentkezik.
Ha már szóbajött, kikérném a véleményeteket: szerintetek ez az idle bsod mitől lehet? Szerintem vagy attól, hogy a monitor automatikusan kikapcsol (Win7 energiagazdálkodási beállítás), és nem tudja a videokari "felébreszteni", vagy a Win7 kikapcsolja a GPU-t, és az nem tud feléledni? Azt hol lehet megnézni, hogy a GPU-t hány perc tétlenség után kapcsolja ki?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged