Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wittman

aktív tag

válasz pete_21 #5484 üzenetére

Szerintem Neked is tökéletes a kártyád, aminek én örülök. Jó olvasni, hogy azért van most már jó pár ember akinek tökéletes a kártyája F3_B biossal.

Teszteltem a két darab hibás GigaByte HD6850-et és azt kell mondanom, hogy ez a F3_C bios jó nagy átverés. Ugyebár mint tudjátok szívügyem a Flaming Cliff 2, de hát ez van én 95%-ban ezzel játszok vagyis repülök. Ennél a szimulátornál, mint a legtöbbnél elég jó kis hardverigén van, így kell neki a bika proci, sok RAM és jó vga. Mivel 1920x1080-ban 4XAA és 16XF mellett még a SuperSlamping élsimítást is használom ezért kell az erős kártya is.

Na de a lényeg. Most hétvégén teszteltem, hogy amíg nincs no signal crash(BS), addig a két F3-as bios-al milyen FPS-es van a Flaming Cliffs 2-ben és még tesztelés céljából Crysis paradise lost(fagyos pályán, ahol eléggé hamar kijön a hiba) Mindkét bios esetében ugyanolyan beállításokat használtam a játékokban(full max) és a driverben is, amit már fentébb írtam.

Nekem a lényeg az volt hogy mi minimum FPS, mert max úgy is 60Hz lehet(vsync on)

Flmaning Cliffs 2(nagyvárosok felett, ahol minden épület látszik és civil közlekedés is van)
    F3_b bios min. FPS: 33
    F3_c bios min. FPS: 26!!!

Crysis - Paradise Lost
    F3_b bios min. FPS: 24
    F3_c bios min. FPS: 17!!!

Hétfőn mennek vissza a kártyák garba, de biztos hogy nem Gigabyte lesz...pedig mint kártya teljesítménye, mint hűtés nagyon bejött.

Azt hozzá kell tennem, hogy a 2. kártya, ami egy ügyfelemtől jött vissza, az stabilabb és sokkal ritkábban csinálta a BS-t, de a FarCry 2 benchmarkban ez sem bírt ki 3 loop-ot, sokszor az elsőben elszállt. Crysis paradise Lost-ban ezzel a vga-val már nem volt bs F3_C biossal.

Ízelítő a repszimulátorból
    Ez lesz a következő rész, ami már dx11-es, szóval ennek is kell vga. Már kiadták a hivatalos beta-t, de nekem érdekes ezzel a szimulátorral egyszer sem volt no signal crash, pedig sokszor 95%-ban használta a vga-t és F3_b bios-al is teszteletem.

A Flaming Cliffs 2 és a DCS sorozat orosz szoftver.

• ///Krisz\\\

senior tag

válasz pete_21 #5484 üzenetére

Én Far Cry témában nem vagyok otthon (még nem is próbáltam vele BS-t előhozni), de ebből én azt a következtetést vonom le, hogy jó lesz. Én Crysis-ban tudok neked segíteni ott sűrűn meghalt nekem a kártya legyen szó Warhead-ről vagy a simáról (Wars-ot már nem is mertem elindítani :D ). De ha a B-vel próbáltad és ilyen brutál beállítások mellett és ennyi loopot lement, akkor nagyon valószínű, hogy a te kártyád jó lesz. :K

Új hozzászólás Aktív témák