- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Mustármag #13842 üzenetére
Csak azért mertem ajánlani, mert bizonyos esetekben a ráirányított fújó venti bezavarhat a kártya saját ventije által keltett légáramba, és emiatt talán rosszabb hatásfokkal is működhet.
úgy látszik nálad ilyen probléma nem állt fent, egy próbát talán megért
egyébként meg tudom érteni hogy zavarnak ezek az igencsak magas hőfokok, én is emiatt cseréltem házat a héten,nekem az megoldotta a problémát, igaz én kb egy nulla légárammal ellátott házból költöztem át egy huzatos CM430-ba.
De az Asus DirectCU-m nekem is 80fok fölött mászkált terhelve
Szerintem a te kártyád az SOC miatt a gyári értékeknél magasabb feszültségen üzemel és talán ezért lehet hogy magasabb a hőmérséklet az átlagnál. No meg az is lehet h a gigabyte hűtője nem a legjobb fajtából való.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Mustármag #13842 üzenetére
esetleg megpróbálhatnád úgy,hogy a vga alatti slotok hátsó takaróját levenni,és elöl+fent+oldalról befúvatni,hátul ki a procimeleget(bár szerintem oda nem is kellene ventillátor,mert a procihűtő arra fúj,a fenti venti meg túlnyomást csinál,kimenne magától is a meleg),lent pedig a táp+a vga 2 helyről is kap frisset,ami tud a tápon át+a vga-n át hátrafelé távozni.
Nekem a gépemben,bár az hagyományos táphelyzetű,pl.mindössze a 25centis oldalventillátor van,ami befelé fúj,nem kifelé nyomós,hanem középventillátoros vtx 6850oc-m van,de remekül kimegy így a meleg lent a slotoknál+a hátsó rácson,elöl befedtem a ventinyílást,a winchestereknél a porszűrőn át annak a szekciónak is megvan a szellőzése,de lefojtva,hogy hátul menjen ki a lényeg.És a 25ös venti sem megy csak félgőzön...így még a legmelegebb napon sem ment 58 fok fölé a kártya,gyári szabályozással.
Sharkoon Rebel9 Value ház.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4060TI (Garanciás)
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest