Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz
fireproof #6436 üzenetére
AM3-as lapra gondoltam, amibe ddr3-as ramok mennek. A proci amit kinéztél AM3-as igen, de van benne ddr2 és ddr3 memóriavezérlő is, ezért tudnád használni azzal a lappal amit néztél. Viszont a jövőben megjelenő AM3-as procik csak ddr3-as memória vezérlőt fognak kapni, ezért azokat már nem tudnád használni abban a lapban, mert az ddr2-es. Ez az egész persze csak akkor fontos, ha esetleg 1-2 éven belül szeretnél fejleszteni proci terén. Most még sztem elég jó áron el tudnád adni a ddr2-es ramjaid (ha az adatlapodon lévő hyperx-ekről van szó) 25-ért meg lehet venni 4GB ddr3-at.
Nézz át ide, jobban tudnak segíteni, meg ne csak az én véleményemre hallgassmár sok lesz az off
-
varsam
őstag
válasz
fireproof #6430 üzenetére
Jó kis konfig, de ha már alaplapot is veszel én a helyedbe DDR3-ra váltanék. Ez egy igen jó lap, amit te linkeltél az felesleges, ha csak nem akarsz crossfire rendszert építeni, de sztem nem.
Ehhez veszel KINGSTON 2048Mb DDR3 1333Mhz ramokat, a jelenlegit meg eladod.
Hosszú távon jobban jársz már AM3-mal, mert így a jövőben még fejleszthető maradna a gép.
A vga és a proci viszont tökéletes, nagyon jó kis bivaly konfig, de AM3-mal még jobb. -
varsam
őstag
válasz
fireproof #6421 üzenetére
Teljesítménybeli különbség a két kártya között szerintem igen minimális. FullHD-ra jó lesz a kari, ezen az áron nem kapsz jobbat és az összes játék full grafon fog menni, esetleg Crysis meg GTA IV nem, de ezeknél sem kell sok kompromisszumot kötnöd. A proci is jó választás hozzá - bár én tuningolnám kb 3,5GHz környékére, amit simán visz, és akkor tuti lesz
-
varsam
őstag
válasz
fireproof #6419 üzenetére
Ha hajlandó vagy rákölteni azt az 5ezer forintot arra, hogy egy halkabb és valamivel hűvösebb vga-d legyen, akkor vapor-x. Bár ref kártyám nem volt, de sokan azt mondják h elég hangos (persze ez relatív, kinek mi az), de nekem vapor-x karim van, és nem nagyon hangoskodik. Igaz, még mindig ez a leghangosabb dolog a gépházamban, de egyáltalán nem zavaró (pedig már mindent kicseréltem ami hangoskodott, ezt nem fogom).
A bolt adatlapján 960MHz-es core clock van megadva, ez nem tudom mennyire igaz, mert az enyém 870-en megy és ugyanez a karim van. A ref kártyák mennek 850-en, szóval ezen még egy kis tuning is van gyárilag. Döntsd el neked mi kell, nekem a vapor megéri azt a némi plusz pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged