Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheltem77
aktív tag
"úgy látom, hogy lenyomtam a warhead-et, semmi különös látvány. Most meg felraktam az eredetit és újra meg újra megállok gyönyörködni a tájban."
Én nem tudom te milyen beállításokkal játszottad, de a Crysis Warhead a legszebb játék kb amivel pcn eddig életemben játszottam. A havas tájak egyszerűen mesések.
Valami gond lehet nálad a gépeddel... -
Landon
addikt
Érdekes, mindenhol azt írják a Warhead elvileg szebb... de félre ne érts nem bírálni szeretnélek vagy bármi hasonló!
Csak ezt mondogatják... Na majd én is felteszem az eredetit ha végre lesz új VGA-m.
Egyébként majd a Cata9.7-es mérésre kíváncsi lennék nagyon hogy igaz e a gyorsulás. 
-
BullZeye
veterán
Én még csak most kezdek ... laptopomat megnéztem 30 wattot fogyaszt mindenestül.
Letöltésre nem nagyon használok gépet, Digivel ami kell hamar lejön.ÉS megnéztem most Crysis-t még1x, picit több időm volt rá.
Játék közben 250-310 Wattot eszik, attól függ épp mi van. Viszont erősen proci limites....mert hiába rakom 2x vagy 8x AAba, alig változik az érték. Akadni nem akad...vagyis nem vészesen, 20-27 FPS amivel fut, de nagyobb robbanásoknál, ház össze eséseknél simán lemegy akár 15re is

Te konkrétan mit állítottál, és hol, hogy automatikusan váltja 2D 3D között ? ATT? vagy Biosban buheráltál?
nah mind1, addig megnézem mit tud az automata 2d/3d
2 profil már úgyis megvan hozzászerk.: ez müxik, hosszútávon meg kiderül milyen is ez
btw, az nem árthat VGAnak, ha 1100ról hirtelen 200ra esik a memória órajel? az nem érdekel ha egy tized másodpercre megrázkódik a kép...csak nem szeretném hogy baja essen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak ezt mondogatják... Na majd én is felteszem az eredetit ha végre lesz új VGA-m.
Egyébként majd a Cata9.7-es mérésre kíváncsi lennék nagyon hogy igaz e a gyorsulás.
btw, az nem árthat VGAnak, ha 1100ról hirtelen 200ra esik a memória órajel? az nem érdekel ha egy tized másodpercre megrázkódik a kép...csak nem szeretném hogy baja essen!