Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
válasz
Sheltem77
üzenetére
Tudom, hogy ez nem a crysis topik de:
1 nap különbséggel láttam mind a kettőt, mindkettőben a legnagyobb részletesség, DX10, noAA. A crysis nekem jobban tetszik, de elismerem, hogy néhány effekt szebb a warheadben, pl. a robbanások. És természetesen más pályák vannak, tehát a fair az lenne, ha pontosan ugyanazon a pályán nézném meg a különbségeket. Óvatos emberként még azt is hozzátenném tehát, hogy lehet, hogy nekem az eredeti crysis pályái tetszenek jobban és nem az engine. Ezen nem fogunk összeveszni.
Egyébként Q6600-al nyomom, az nem lassul be a fizika miatt. Felhúztam 3GHz-re, de semmi mérhető FPS többlet, úgyhogy vissza alapórajelre. Mivel csak CCC van nálam, a VGA 790/1100-ig húzható, de így időnként kidob a desktopra, szerintem melege van (win7 előnyei, le nem fagy a gép...). Kérdés, hogy mivel tud többet egy 4890? +2 FPS? Akkor inkább CF kellene, csak a fél gigás kártyám lehet visszafog egyébként.
BullZeye:
Nálam nem váltja automatikusan az órajeleket, kézzel váltok a profilok között. Kivéve amikor UVD módba kapcsol, mert azt a biosból szedi és már ugrik is a memória 1000MHz-re. Tehát ha elindítok egy játékot underclockolva, akkor az ciki...
Szerk: és milyen az új driver? Tegnap bealudtam, nem tudtam kipróbálni. Mondjuk ha tényleg csak CPU limitnél hoz valamit, akkor nálam hiába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sztem a Warhead nem nagy cucc, Far Cry 2 viszont annál inkább ^^