- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mik ezek az új monitoron?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orochi_gold
tag
válasz katt777 #22162 üzenetére
"Azért meg fölösleges 4 magos proci, hogy ne használjam ki (játékban). Persze ahogy tehetem, cserélem majd, de nem sürget semmi, hiszen minden játékom max grafikával fut."
Ennyire ne legyen már menő cpu az az E8400 nekem már 2-évvel ezelőtt volt.
Majd egyszer lecseréled a cpu-d mint Lord Vader akkor rájössz mint ő is hogy semmi képen nem tudod pótolni az a +2-magot
Magyarul ahol a cpu-nak kel számolni ott az órajel nem tudja azt neked bepótolni,próbálj ki egy kis GTA4,Metro2033,Maffia2,és sorolhatnám,ezeknél akkora fps beesések lesznek hogy nem fogod elhinni magad sem pedig látód
Én soha nem tennék egy GTX560 vga-t 775-platformban,de azt is elhiszem hogy vannak még elfogult emberek ezzel kapcsolatban!
De erről Lord Vader tud többet mesélni neked hiszen ő is annyira elfogult volt annak idején mint te
Vitázni meg kár ezen úgysem hiszed el míg bele nem teszed a vga-d egy 4magos cpu mellé,hiszen az a baj még sokan úgy gondolják nem kel a több mag
Sajnos"ez már nem így van a mai játékoknál,nekem az idén 5. cpu-m az i7 2600K mindig éreztem teljesítménybeli növekedést ahányszor csak jobbra cseréltem
[ Szerkesztve ]
I7 2600K@4500MHZ(1.355V) TITANIUM FENRIR EVO HD6950 GIGABYTE OC@(940/5500) ASROCK P67 PRO3-B3 8GB KINGMAX HERCULES 1866MHZ CM:GX450 THERMALTAKE COMMANDER MS-14
-
Alister71
nagyúr
válasz katt777 #22162 üzenetére
Hol olvastál olyat, hogy én bárhol is butított grafikával tolom a multit? Az maradjon meg a 15 éves suttyóknak, a Cod4 800x600-on 500fps-el.
Én is itt bizonygattam egy darabig, hogy az E8400-es, 3.6GHz-en elég a 6850-eshez, de miután kicseréltem egy szintén 3.6-on járó PHII 955BE-re, akkor döbbentem párat.Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mik ezek az új monitoron?
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest