Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• orochi_gold

tag

válasz katt777 #22162 üzenetére

"Azért meg fölösleges 4 magos proci, hogy ne használjam ki (játékban). Persze ahogy tehetem, cserélem majd, de nem sürget semmi, hiszen minden játékom max grafikával fut."

Ennyire ne legyen már menő cpu az az E8400 nekem már 2-évvel ezelőtt volt.

Majd egyszer lecseréled a cpu-d mint Lord Vader akkor rájössz mint ő is hogy semmi képen nem tudod pótolni az a +2-magot :N

Magyarul ahol a cpu-nak kel számolni ott az órajel nem tudja azt neked bepótolni,próbálj ki egy kis GTA4,Metro2033,Maffia2,és sorolhatnám,ezeknél akkora fps beesések lesznek hogy nem fogod elhinni magad sem pedig látód ;)

Én soha nem tennék egy GTX560 vga-t 775-platformban,de azt is elhiszem hogy vannak még elfogult emberek ezzel kapcsolatban!

De erről Lord Vader tud többet mesélni neked hiszen ő is annyira elfogult volt annak idején mint te :D

Vitázni meg kár ezen úgysem hiszed el míg bele nem teszed a vga-d egy 4magos cpu mellé,hiszen az a baj még sokan úgy gondolják nem kel a több mag :U

Sajnos"ez már nem így van a mai játékoknál,nekem az idén 5. cpu-m az i7 2600K mindig éreztem teljesítménybeli növekedést ahányszor csak jobbra cseréltem ;)

[ Szerkesztve ]

I7 2600K@4500MHZ(1.355V) TITANIUM FENRIR EVO HD6950 GIGABYTE OC@(940/5500) ASROCK P67 PRO3-B3 8GB KINGMAX HERCULES 1866MHZ CM:GX450 THERMALTAKE COMMANDER MS-14

• Alister71

nagyúr

válasz katt777 #22162 üzenetére

Hol olvastál olyat, hogy én bárhol is butított grafikával tolom a multit? Az maradjon meg a 15 éves suttyóknak, a Cod4 800x600-on 500fps-el.
    Én is itt bizonygattam egy darabig, hogy az E8400-es, 3.6GHz-en elég a 6850-eshez, de miután kicseréltem egy szintén 3.6-on járó PHII 955BE-re, akkor döbbentem párat. :DDD

Alister from Hell

Új hozzászólás Aktív témák