Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz bakosgabor57 #5475 üzenetére
Nem tudom, adatmentés és ki kell próbálni. Én tiszta lappal próbálom meg, de elvették a kedvem az XP-s topikban, mert állítólag nem teszi lehetővé a dual boot-ot és nekem van egy jól működő XP particióm a vinyón. Töröm a fejem, hogy egy üres vinyóra felteszem.
-
lipi67
nagyúr
válasz bakosgabor57 #5440 üzenetére
nincs 4830-am Gépem se..
(#5441) old gray : Cinebench R 10, jobbat nem tudok..(Proci nálam Super PI)
Ok, értelek én, de az nem kimondottam a hétköznapi erejét mutatja a procidnak, hanem a magok számaát, azt meg, nem sok minden használja ki. Játék: A fiamnak fent van a WoW, a lányomnak a Sims2, s ennyi . Valahogy megoldjuk, hogy igazságos legyen. Örülök hogy ITT NAGYON GYORS SEGÍTSÉGET KAPTAM, és lement a teszt , mert legalább a 4770-nel majd össze tudom hasonlítani. Most kölcsön (javítandó )gépről vagyok, -nincs vga-m , szerdán harcra kész lesz az enyém is.[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
CHIPman
nagyúr
válasz bakosgabor57 #5435 üzenetére
Gondolom az övé lesz
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
sadii
csendes tag
válasz bakosgabor57 #5433 üzenetére
nem megölni a vga-m!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bakosgabor57 #5406 üzenetére
Rivában lényegében nincs korlát. Megy CCC mellett. Kérdés, hogy adott driverrel valóban módosul-e az órajel átállítás hatására..ezt érdemes ellenőrizni.
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
válasz bakosgabor57 #5374 üzenetére
nagyon sajnálom hogy nem tudod túl tenni magad a dolgokon vagy fogalmam sincs hogy miért csinálod ezt, de légyszíves ne köss belém lépten-nyomon és akkor én se vágok vissza.
el leszünk szerintem itt úgy is, hogy nem intézünk hozzászólásokat egymásnak, ha máshogy nem megy.
meg szét offoljuk a topikot, de ezek után anyázhatsz is felőlem én lezártam, válaszra se méltatlak.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz bakosgabor57 #5369 üzenetére
te miről beszélsz?
ki tuningol ész nélkül? driver only van fennt+riva, att sose volt, bios mod nem volt.
tudod, olvasni...
Aurea mediocritas
-
lsc
nagyúr
válasz bakosgabor57 #5231 üzenetére
Att-vel, rivával lehet menne feljebb is a gpu, a procid elég magas feszt kap .
Az élet kegyetlen .
-
AXisBOLD
addikt
válasz bakosgabor57 #5225 üzenetére
köszi hogy válaszoltál és itt már zárnám, ha nem baj.
fagy53: remélem.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz bakosgabor57 #5091 üzenetére
hát akkor okíts és adj értelmes választ
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
-
DeckardCain
senior tag
válasz bakosgabor57 #5074 üzenetére
Őszinte leszek nem tudom még. Már nagyon szenvedek.
Eredetileg még Phenom II-öt (x3) terveztem, de egy 4830 mellé szerintem felesleges. (egy 4870hez jó lenne). Nem vagyok híve a 3dmarknak, tényleg csak játszom(UT3, RA3) ezekre pedig elég egy 4830 + (e5200 v x2).
(Múlt héten volt nálam kölcsönbe egy húzott intel e4300-al és egy 8800GT-vel szerelt gép, hogy nézzem meg nekem mire elég) A teljesítmény elég volt.
Tehát kisebb árkategóriában keresek procit.
A gond itt is van, nem tudok dönteni a kettő között Mindenképpen matx lap kell, mert valami kis házba fog költőzni majd a gép később. tehát (e5200+G43 vagy x2+780G) . Ez itt a nagy kérdésElnézést de nem akartam teleszemetelni a topicot
[ Szerkesztve ]
-
Peetig
csendes tag
-
Peetig
csendes tag
válasz bakosgabor57 #4860 üzenetére
Lehet, hogy nem tűnik soknak, de valószínű, hogy a te kártyád tovább fogja húzni, mint az enyém: a hőtágulás ugyanis nem válik a gpu előnyére.
Abban viszont megegyezhetünk, hogy én nagyon örülök a kis radeonomnak, és egy darabig eszemben sincs lecserélni, főleg nem egy át/keresztbe/újra-keresztelt nvidia-ra
[ Szerkesztve ]
Compaq Armada 7400.
-
Peetig
csendes tag
válasz bakosgabor57 #4856 üzenetére
Nézd meg, a memória egy picivel melegebb, mint nálad...
[ Szerkesztve ]
Compaq Armada 7400.
-
AXisBOLD
addikt
válasz bakosgabor57 #4800 üzenetére
hűvösnek hűvös, még tuning alatt is hatékony(700/1000), de halknak nem mondanám.
Van valami kis zümmögése, amit lehet hogy csak én hallok mert háklis vagyok azajra és ez nagyon idegesít!
de előző karim egy 8500GT silent volt és az a táptól se kért sokat, szal lehet hogy a gépbel lévő összes venti kicsit hangosabb a magasabb terhelés miatt...
vagy csak berezonál, de sajnos az én gépem hangos lett tőle!
Aurea mediocritas
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bakosgabor57 #4718 üzenetére
Igen, a != azt jelenti. ~25%al jobb azonos órajelen a C2D, mint láthatod.
Persze ahogy AtiGef is írja, csak trémárk..játékokban bőven okés az is.Amúgy azért alacsonyabb neki jobban húzott GPUval, mert pont a proci miatt nem pörög ki rendesen. A tiéddel magasabb lenne az SM2/3 szám is.
-
AtiGef
senior tag
válasz bakosgabor57 #4721 üzenetére
nem akartam printelni mert még lesz jobb
-
AtiGef
senior tag
válasz bakosgabor57 #4718 üzenetére
Szerintem ez így van ugyanis:
CPU score: 2589 enyhén le van maradva
Akkor meg látszik hogy 750
PH toplistát nézd meg! AMD X2 ennyit tud
De hál az égnek nem 3D mark 06-tal kell játszani
Amúgy lehet emelkedett a pont mert a memó 2300-ig stabil de talán csak 20-30 pont mert nem ér semmit a memória.Ja és most nézem a legjobb X2 3400Mhz-en nagyjából ugyan annyi CPU score mint az enyém 700/2300 és 11 700pont akkor miért ne jönne ki az a 750-es mag.
[ Szerkesztve ]
-
bakosgabor57
őstag
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bakosgabor57 #4716 üzenetére
X2@3.5GHz != C2D@3.5GHz
-
zeorsdfd
senior tag
válasz bakosgabor57 #4669 üzenetére
Ugyanezt ajánlanám én is csak a Classicot inkább, mert ugyanaz kivéve, hogy a zero az fényes és adnak hozzá 4 gumibakot viszont több, mint ezerrel drágább.
-
csongi
veterán
válasz bakosgabor57 #4540 üzenetére
És melyik órajelen milyen feszültségi értéken volt a kártya a mérés elvégzésekor? Kevésnek találom azt a 10W-t. Most 1,1V-on megy a kártya. Ha terhelem akkor 1,258, a két érték között szerintem több van mint 10W.
-
csongi
veterán
válasz bakosgabor57 #4510 üzenetére
10W fogyasztás nem érdekelne, de ez lehetne jelentősen kevesebb is. Az csak egy dolog hogy 2d/3db 575-ön 10W. A lényeg a 125/575 közötti fogyasztás külömbbség.Ami már jelentős. Ezt hiányolom ebből a kártyából. A gpu tudna ilyen alacsony órajelen is működni, ami magával vonzza kevesebb feszültséget. Maximális órajelen nem fog fele feszültséggel menni. Engem ez a külömbbség aggaszt nem a 2d/3d.
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
válasz bakosgabor57 #4498 üzenetére
Az évente 3360Ft. és ez csak a PC, ha hozzáadod a konyhai és háztartási gépek, valamint a tv illetve egyébb szórakoztató elektrónikai berendezések felesleges fogyasztását, amit a készenléti állapotban vesznek fel akkor kijön, hogy akár 10k-t is kiszórhatsz évente az ablakon.
így már nem is olyan mindegy.
nem akarok okítani, ezek laboreredmények és pl. a fogyasztóvédelm készíti el, hogy az A osztályos készülékek tényleg keveset fogyasztanak-e.
zárójel: az üresen bedugott elosztó is vesz fel áramot, persze nagyon keveset, de ez is csak hozzáadódik az össz "felesleges" fogyasztáshoz.
Aurea mediocritas
-
milbo
aktív tag
Kimértem! ATT-vel visszavéve 120/125(250)-re 10W a fogyasztás csökkenés.
Ez nem exhas hanem mért! Amúgy egész jól ráhibáztál -
lsc
nagyúr
válasz bakosgabor57 #4505 üzenetére
Ha nagyba-szó akkor inkább hagyjuk, azt inkább csajokban szeretem , holnap ha eszembe jut akkor berakom a mérőt aztán megmondom .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz bakosgabor57 #4501 üzenetére
Konnektoros fogysztásmérővel néztem a gépem /a monitor és a sztereo hangfal is benne van /, a 4830 2d-ben 160/300-on, a proci 2400-on, terhelésnél 650/900 a proci 3200-on, így a 2d-s fogyasztás 110 Wkörüli, a 3d-s 190 W körüli . Itt pontosabb .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
törölt tag
válasz bakosgabor57 #4501 üzenetére
le kell mérni, ilyen egyszerű
na de az már nem én leszek -
törölt tag
leszm a számítást, még hozzájön egy 200W-s proji meg egy hm erősítő is, nehogy már minden maxon menjen, talán a procit is maxon nyomassam filmézés közben vagy mi?[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz bakosgabor57 #4494 üzenetére
Még egyszer mondom, hogy a Sapphire NEM veszi vissza az órajelet annyira. ATT-vel meg lehet oldani, de ez nem veszi vissza.(bár ez 1GB-os)
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
bakosgabor57
őstag
válasz bakosgabor57 #4494 üzenetére
Kemény 280Ft havonta.
Ha pedig azért írsz XFX-éknek,mert sokallod a terhelt fogyasztást...,hát gondolhatod mit gondolnak.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz bakosgabor57 #4491 üzenetére
Sajna alapon terheletlenül, 78W Terhelve meg 168W Ez a nem mindegy, ezért volna jó ha menne a visszavett órajeleken. mert gondolom kisebb órajelen kevesebbet eszik. Valószínűleg írnom kell a az XFX-nek hogy, hogyan lehet ezt a dolgot megoldani.
-
csongi
veterán
válasz bakosgabor57 #4489 üzenetére
Ez itt az ami nem mindegy.
"160/250 MHz-re veszi vissza az órajeleket; ilyet még nem láttunk, ebben az állapotában a videokártya GPU-ja mindössze 32 fokig melegedett fel (kb. 23 fokos szobában). Más oldalak tesztjeit elnézve ez valószínűleg a Sapphire egyedi hűtésének köszönhető, a referenciahűtő alatt ez a GPU is ugyanúgy bemelegszik, mint az összes többi HD 4800-as. Érdekes, hogy az órajel visszaskálázására a HD 4850 továbbra sem képes, pedig azt már egy újabb kiadású meghajtóprogrammal teszteltük. Az órajel visszaskálázásának köszönhetően a HD 4830-cal szerelt rendszer üresjáratban 15%-kal kevesebbet fogyasztott, mint az utána található 9800 GT-s rendszer. Terhelve kibukik a tranzisztorszámokból adódó különbség, a HD 4830 a második helyre ér be alig megelőzve riválisát és a HD 4850-et."
Naezt kellene valahogy elérni. -
csongi
veterán
válasz bakosgabor57 #4484 üzenetére
Nekem is csak ennyit csinál. 600-ról lemegy 575 eredeti órajelre. de ha jól tudom 500-ig vissza kellene mennie. A 9,1-es driver van fent. Lehet megpróbálom a 8.12-est amit adtak a kártyához.
-
TomBoy1986
veterán
válasz bakosgabor57 #4424 üzenetére
Én a lapjaikkal meg vagyok elégedve, csak ez előtt állok értetlenül, de aztán ha már nem fogom bírni, akkor BIOS mod lesz belőle és úgy tuti működni fog
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
milbo
aktív tag
válasz bakosgabor57 #4414 üzenetére
Kínai még most is
A gpu-t húzd még, ferbazs 790-ig kente neki. Láthatod hogy mennyit különbséget jelent a kettőnk teszjében +40MHz is az SM2/SM3 pontokban.Mod: Monjuk az sem lehetetlen hogy a driver miatt is gyorsult a kártyája.
[ Szerkesztve ]
-
milbo
aktív tag
válasz bakosgabor57 #4405 üzenetére
SimonYana felrakott egy baállítást, Speed meg válaszolt egy finomítással.
-
milbo
aktív tag
válasz bakosgabor57 #4392 üzenetére
Gyorsak bizony! Itt egy kis demonstráció a tudásáról. Igaz hogy csak ebben az egy tesztben veri meg a Xeont, de itt nagyon.
-
jucye
tag
válasz bakosgabor57 #4392 üzenetére
Még jó. Nyolc szálon tudnak dolgozni...
Képzeljétek, a vízhűtésem kilikadt és megáztatta szegény 4830-at a hátán.
A szívbaj jött rám, amikor rájöttem. A driver egyfolytában leállt. Már azt hittem beszart ez a jó kis kártya, erre nem, csak kapott egy kis hígított etilén-glikolt... Pfff[ Szerkesztve ]
Mondtam hogy mondtam. Nemmegmondtam?!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bakosgabor57 #4390 üzenetére
Megy az 3750en is 1.3-1.35V környékén, ha nem gyári hűtő van rajta, adj neki ;)
De ha csak 3500ig mész is és a karit feltolod Rivával 750/2100ra, meglesz a 13k.
Közben leállítom a gépet, de nem a kezdeményezés miatt..hűtéstuning a GTnUhh, milbo odavert rendesen i7 920@4G procival 15777 pötty a 4830al
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz bakosgabor57 #4301 üzenetére
...nekem az X800pro@xt pe karim is tudta, és a 9800se@pro karim is ezt a teljesítmény emelkedési szintet biztosítani...viszont most hogy mondod, az nVidia-s kártyáim nem biztosították ezen tuning-potenciált...pedig nem 2-3db kártya fordult meg a kezeim között egyik cégtől sem az s3trio korszak óta... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Str8 sk8r
őstag
válasz bakosgabor57 #4297 üzenetére
...félremagyarázol...én azt mondom, hogy igenis itt átlagosnak számít a 700/1000 egy 4830-asnál...hasonlíthatod más kártyákhoz, de attól még egy HD4830 álltalában megy 700/1000-es órajeleken... ...
-
milbo
aktív tag
válasz bakosgabor57 #4297 üzenetére
Még a 4GHz-el sem vagyok biztos. Nálam korábban a 6750-el sikerült kicsikarni 13547 pontot. Akkor 748-as GPU órajelen több pontot kaptam mint az XFX 800-on. A proci ment 3685MHz-en és így a CPU Score 3255 lett. Az a plusz 300MHz a procinak érne kb 250 pontot , ez meg nem dobná meg az össz pontszámot hogy elérje a 14k-t. Nem a proci elért eredménye a perdöntő a 3dmark tesztekben mert elsősorban a vga-t teszteli.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz bakosgabor57 #4294 üzenetére
...ez a 4830-as topik...ha itt valaki azt mondja, hogy "a 700/1000-es átlagos órajel-tuning" az helytálló, hisz majdnem minden kártya tudja...az hogy más kártyák ne rendelkeznek ekkora tuning-potenciállal, az más lapra tartozik... ...
...milbo: egyetértek... ...
[ Szerkesztve ]
-
Blaze71
őstag
válasz bakosgabor57 #4275 üzenetére
Na, igen. Ha ennyivel megúsznám, akkor én is csak parízert zabálnék. Bakker, így is csak parízert zabálok. Mindegy. Ahogy AXisBOLD írta, az első a család! Aztán a többi. Most meg sajna a kártyára akkor sem futja, ha elviszik a régit. Gyerkőc nem igazán tolerálja a dolgot, de megmutattam neki az XFX oldalán a kicsikét.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Blaze71
őstag
válasz bakosgabor57 #4273 üzenetére
Húúú, köszönöm. Én most azért nem nézem annyira, mert még kb 3 hét, míre meg tudom oldani. Most másra kell a pénz.
-
Blaze71
őstag
válasz bakosgabor57 #4262 üzenetére
Köszönöm a tesztet! Azt hiszem meggyőző. Ezek szerint nem melegszik. Ha még ráadásul ez a legolcsóbb, akkor megvan a választott kártya.
AXisBOLD!
Az X1950pro helyett lesz. A gyerek játszik, így neki kell inkább. Nekünk marad a 8500GT, mert Sims alá bőven jó, netezni meg már túlzás.
-
bakosgabor57
őstag
válasz bakosgabor57 #4262 üzenetére
Benéztem,forrófejű visszavonva.
-
CHIPman
nagyúr
válasz bakosgabor57 #4258 üzenetére
Ez igaz, de szoftveresen nem lehet szabályozni. Sappi is tudja magától is.
-
hibavissza
veterán
válasz bakosgabor57 #4212 üzenetére
Ebből az jött le nekem, hogy a kingmax csinált egy jó szériát, és a samsungtól óvakodjon minden élő....szóval ezek a tesztek csak Vér Pistikét hozzák lázba, aki +5 fps-ért eladja a kishugát 3 arab szervkereskedőnek Amúgy mi a gond a ramjaiddal? Fagyogat a gép? Más hibát nehezen tudok elképzelni egy ramnál
[ Szerkesztve ]
-
hibavissza
veterán
válasz bakosgabor57 #4207 üzenetére
Hmm, nem örültem neki, volt csíftekem (ócsó volt, azé vettem). Zafír...ezek a felépítésű hűtők mind adnak ki hangot sajnos, ám lehet, ez valakinek messze nem a hangos kategória.
Kingmax ram....ócsó, nem minden lap szereti, hamisítják. Itt olvastam a Prohardveren, nem az ujjamból xoptam, egy problémamentesebb típus csak picivel drágább. Ma már tudom, hogy a drága az olcsó.[ Szerkesztve ]
-
Peetig
csendes tag
válasz bakosgabor57 #4184 üzenetére
Mint mindig, a hangos relatív: a legutóbbi grafkártyám, egy 7300GT(Zalman hűtéssel), szinte hangtalan volt, nomeg az előző pcben az intel hűtő mindent túlharsogott . Most a GPU a leghangosabb a gépben.
Elismerem: nem hallottam a többi gyártó 4830-át, így azokhoz nincs viszonyítási alapom.
Compaq Armada 7400.
-
TKey7
csendes tag
válasz bakosgabor57 #4162 üzenetére
Hi! Gondolom itt a 4830as MSI-ről van szó, ugye?
Akkor hogy ha frissítek rajta biost, akkor visszafogja venni az órajeleket, meg lehet szabályozni a ventit? Mondjuk azzal éppen nincs problémám, de az órajel visszavételt tudnám értékelni -
fagy53
nagyúr
válasz bakosgabor57 #4165 üzenetére
Valld már be, hogy magadnak vetted azt a kártyát! Nem szégyen, nemcsak a huszonévesek privilégiuma a számítógép és a játék, szerintem kortalan dolog ez és remekül összeköti a különböző generációkat.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bakosgabor57 #4158 üzenetére
De jó ezt olvasni..halk gyári hűtés és kifelé tolja a hőt, végre.
Viszont kár, hogy nem az én környezetembe került, mert már komplett leírás lenne fényképekkel díszítve a szétszedett hűtésről
Sejhaj..muszáj lesz vennem egy XFXet, ha beledeglek is -
DeckardCain
senior tag
válasz bakosgabor57 #4160 üzenetére
Hát ez így nem jó. Hang az okés, meg fontos is de az idle fogyasztás is az lenne. Kíváncsi leszek mennyire lehet visszavenni ATT-ben. De, hogy ezt miért kell elb*szni azt nem értem.
-
DeckardCain
senior tag
válasz bakosgabor57 #4158 üzenetére
Értem, de engem a magas órajelek zavarnak, szóval ha ez a kártya lesz tuti megpiszkálom.
-
DeckardCain
senior tag
válasz bakosgabor57 #4151 üzenetére
Hát ez nem jó Akkor ATT-ben lehet szenvedni, de legalább halk..
-
DeckardCain
senior tag
válasz bakosgabor57 #4130 üzenetére
Üdv! XFX 4830 2ds órajeleket tudnál mondani?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz bakosgabor57 #4130 üzenetére
Igen azt benéztem, 625 volt valamiért a fejemben.
-
fagy53
nagyúr
válasz bakosgabor57 #4126 üzenetére
A procit hagyhatod ezen, mert játékokhoz ez is elég. A VGA 700/900-on mindenre jó lesz, nem kell kompromisszumokat kötni a graf. beállításoknál, ez a megállapításom a 22"-nál nagyobb moncsikra már nem igaz!
-
rumkola
nagyúr
válasz bakosgabor57 #4122 üzenetére
hát nem tudom, nekem a 2140@3200Mhz+3850 dobott ennyit
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bakosgabor57 #4035 üzenetére
Mindenre (ventihangerő, hőmérséklet, vezérelhetőség, GPUfesz, dizájn ) kiterjedő leírást kérünk szépen, minden (lehetséges) topiklakó nevében
És 22ks árat ne prognosztizáljál kérlek szépen, me' összekaparom magam
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz bakosgabor57 #3815 üzenetére
Nekem olyan párosom van, engem zavart . Freezer 7-et vegyél, tudtommal az is pwm-es és az való 775-re . Idegeneknél oem procival, 2x1 giga 800-as geil ultrával, sapphire 4830-al kijön a cuccod 99210-ből, ha freezerrel lesz akkor 800-al drágább, futár náluk is van . Ha msi-t akarsz /mondjuk "jó"áron van iponban/ akkor alien kiesik, az msi drága .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz bakosgabor57 #3813 üzenetére
A tx2-t nem fogja a lap szabályozni, zajos lesz, én ventit cseréltem rajta, de az is plusz pénz . A sapphire nem tudom mennyivel olcsóbb, ha sokkal akkor att-vel lehet szabályozni a ventijét, úgy halk és jól hűt .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bakosgabor57 #3805 üzenetére
E5200 alá felesleges "ekkora" lap, egy olcsóbb P31\P43 is bőven megteszi. Akkor javaslom csak ezt a lapot, ha később Quad kell vagy ilyesmi, esetleg komolyabb (FSB400+) tuning..de az E5200 már 300as FSBvel is 3.75GHzen süvít..
RAMból hagyd a pékbe az ilyen tuningos csodákat, 2x2GB/800 többet ér. Pl: GeIL.
A vidkari szimpátia kérdése, nekem a Sapphire szimpibb. Az 1GBos méret szerintem felesleges, még ha létezik is egy GTA4 nevű elba..rontott progi.
Táp nagyjából rendben van, bár drága ahhoz képest, hogy FSP 400W lényegében..én rászánnék erre a részre pár ezrest és inkább Corsair CX400at vennék.
Mibe kössek még bele?
-
Osynho
addikt
válasz bakosgabor57 #3805 üzenetére
A ramon tudnál spórolni, sztem nincs jelentősége az 1066-os órajelnek, inkább akkor 800as kingmax (vagy 1066-os, alig drágább). Az máris -5e. A másik lehetőség, amit CHIPman kolléga javasol, hogy 2x2 gb.
-
fagy53
nagyúr
válasz bakosgabor57 #3612 üzenetére
Valóban!
-
fagy53
nagyúr
válasz bakosgabor57 #3609 üzenetére
4670 - 4830 - 4750 - 4850
Speed(R): ha nem vársz, akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
zoloka24
tag
válasz bakosgabor57 #3510 üzenetére
A Win7 nem rakja fel automatikusan a WDDM drivert a 4830-akhoz..ennek egyszerű oka szvsz, hogy mikor kiadták azt , akkor még nem nagyon volt 4830, így nem került bele a támogatása. 9.1-el ment nekem eddig, de szerettem volna egy 9.2-őt..de úgy látom másnak sem megy fel..na mindegy, akkor majd a 9.3 jó lesz, amit állítólag Win7-re is kiadnak bétaként..
-
stiggy
tag
válasz bakosgabor57 #3513 üzenetére
A 9.1 működik win7 alatt, csak a 9.2 nem hajlandó települni. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest