Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz rumkola #6657 üzenetére
Képzelem, mit írhattál ide
Amúgy feljebb írtam a problémámból(A CCC nem szereti a tuningot), most meg 700/1125-ön simán lefutott a tesztprogija. 1135-ön már szemeteltek a memók, most megpróbálom játékban a 700/1125-öt.
mod: szemetel a memó 1100 próba[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
tzsolesz
nagyúr
válasz rumkola #4125 üzenetére
A 3DMark06 fura egy szerzet az már biztos. Tegyük hozzá, hogy én is keveslem az eredményt. A 4670-em tud 9750 pontot, 4 maggal meg 10.5K-ót.
De hát ez már csak ilyen.
bakosgabor57 nem úgy értette, hogy szar. Játékok leszarják a 3DMark06-ot. Az már egy 3 éves program, túlságosan befolyásolja a processzor sebessége. Nem beszélve arról, hogy majdnem hogy alapórajeles tesztet nyomattál. A kártyában pedig van rendesen cufla.
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz rumkola #4050 üzenetére
Ebben igazad van, de amíg ez nincs szájbarágva a gyártó részéről, nincs a használati utasításba vésve addig Vér István nyugodtan beteheti a zárt microATX házába és joggal lehet felháborodva az esetleges hibákra, mivel 3 év gar van a karira... Mindenesetre nem rossz kari, gondolkodtam is rajta, de venti nélkül áram közelébe se engedném az tuti
-
Osynho
addikt
válasz rumkola #4042 üzenetére
Hát ha terheléskor 110-115 fokig melegszik, ami, ha jól tudom, nem sokkal marad el a max elviselhető hőmérséklettől, akkor csak fenntartásokkal lehet életképesnek nevezni szvsz.
(#4044) SipiBcs érdemes a vga-t húzni, CCC-vel, vagy ATT-vel pl
(#4046) Runo Nem a ráírt 630w a gond, hanem a HKC felirat
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz rumkola #3736 üzenetére
A félre vezetések inkább amit a teszt mutat!
Nem az ilyen tesztekre adok hanem amit itthon mérek az érdekel!
Mint ahogy ezt katt fórumtárs is kifejtett már párszor,és milyen igaza lett.
És bizony DX10-ben élsimításokban elvérzik egy 9800GT OC-is a 4830-al szemben.Ez olyan dolog ezekben a tesztekben a 9800GTX+ OC is erősebb egy 4850-nél,azt teszteltem őket még véletlen sem igaz,erre én nem adok amit ott látok,saját tapasztalataim jobban érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest