Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Csak azt tudom javasolni, amiket előzőleg más kollégáknak is: valami másik (lehetőleg natív AGP-s -- pl. GeF4 MX, R9200, ha a legalja kategóriát nézzük
) kártyával próbáld használni a gépet huzamosabb ideig. Ha azzal nem jelentkeznek az általad említett tünetek, akkor nyílvánvaló, hogy mi okozza a gondot. Ha továbbra is jelentkezik a gond, akkor a monitorra lehet gyanakodni. Viszont öröm az ürömben, hogy első körben nem kell gyanakodni más hardverre csak a monitorra és videokártyára.
Jó vadászatot!
-
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Azért, mert ha jól sejtem a kártyához kapott cd-ről telepítetted, az pedig biztos van vagy 2 éves driver. Amit linkeltem, az a legújabb driver agp-s kártyákhoz.
-
válasz
Blue Eagle
üzenetére
A 3DMark egy hibás DLL miatt nem indul, azt kell törölni (C:\WINDOWS\system32\Futuremark\MSC\Direcpll.dll), nálam ez mindig bevált, ellenben a patch nem.
szerk.: jah, és ne az Asus driverét rakd fel, hanem ezt: [link]
-
belaazallat
addikt
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Patch-eket felraktad hozzájuk? (3dmark)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) kártyával próbáld használni a gépet huzamosabb ideig. Ha azzal nem jelentkeznek az általad említett tünetek, akkor nyílvánvaló, hogy mi okozza a gondot. Ha továbbra is jelentkezik a gond, akkor a monitorra lehet gyanakodni. Viszont öröm az ürömben, hogy első körben nem kell gyanakodni más hardverre csak a monitorra és videokártyára.