- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
barnam_ #1213 üzenetére
Nekem is pontosan ez van meg.
Mivel most másik gépnél vagyok ezért kipróbáltam, első induláskor tényleg feljön a Setup, utána már nem. Erre már nem emlékeztem, régen volt ... Nyilván megjegyezte a GMA950-et, ez vezeti félre. Viszont most kiderítettem Gugli barátom segítségévelhogy "Tomb4 -setup" parancsra a Setup bármikor előhozható, szerintem ez lesz a megoldás.
Jövő hét végén majd megírom ide hogy mi lett az eredmény.
Nagyon szépen köszi a segítséget.Nem kell ide semmilyen emulátor, menni kell ennek rendesen. A TR1 még DOS-os volt, a TR2-től kezdve már mindegyik Win-es, ezért én megörültem amikor anno ezt megtaláltam, így a TR1 pályái a TR4 EXE-jével összegyúrva már a TR1 is Win-es lett.
Igaz hogy nem teljesen 100%-osan sikerült áthozni a pályákat, de majdnem, nincs sok eltérés.
-
vz12
tag
válasz
barnam_ #1211 üzenetére
Nekem nem jött fel semmilyen beállítási lehetőség (ezt is írtam előzőleg), de eddig nem is kellett. Ez a beállító ablak (1) a játékhoz tartozik vagy (2) a kártyához? Nekem 1 db EXE-m van (Tomb4.exe), az ilyet nem tud, ezért (1) esetben Neked nem ugyanaz a változat van meg mint nekem, egy link jól jönne.
(2) esetben nincs mit tenni, más kártyánk van, az enyém ezt nem tudja.
Egyébként régebben már végigjátszottam probléma nélkül, ez még a mai szuper kártyák előtti világ játéka, úgy látszik hogy a kompatibilitás nem tökéletes, de a patch-ekkel majd próbálkozom azért. -
PAtr0n
addikt
Igazatok van teljes mértékben, de ha AGP-s fronton nézzük a dolgokat, elég sok buktatója van a dolognak. Egyrészt az AGP-s karik valamivel drágábbak, másrészt egy ilyen régi konfignál mint az enyém, nem sokat dob teljesítményben egy 3850 sem, lévén a Proci nem igazán tudja már meghajtani, az alaplap abszolút nem tuningbarát, szal kb. amennyivel többe kerül annyival tud is többet. Használt karit meg hát ... úgy vagyok vele, hogy manapság amikor már tényleg olcsón lehet jót/erőset kapni, inkább veszek újat. Értem ezt egy teljesen új konfigra. Nekem jó ez a kari, karácsonyig kihúzom vele, aztán úgyis rakom össze az új gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő