- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beran
tag
-
beran
tag
válasz
ZeGa01 #14703 üzenetére
Üdv.
Nekem 9.12-es catalyst volt fennt és tökéletesem ment,már eladtam a kártyát,de ez volt a legjobb driver hozzá szerintem,próbáld meg ezt,ha úgy is csinálja akkor a rendszer x@r,vistanál asszem volt nekem is ilyen jelenség régen.
Lehet a vga bordájára egy takaritás ráférne.Nekem bios moddal 2D-ben 49-fokos volt gyári hűtővel 1500-as venti fordulattal.
-
beran
tag
válasz
harcikoca #14691 üzenetére
Üdv.
Szerintem egy moddolt biossal van dolgod,és egy ilyen hűtő volt rajta ami igényli a bios moddolást hogy 100% forogjon,hogy rendesen hűtsön.Gondolom visszarakták a gyári hűtőt de a bios maradt moddolt,és természetesen a gyári hűtő 100%-on egy hajszárítóval vetekszik minden téren.
Vegyél fel msnre és segítek megoldani a problémádat.Adatlapon megtalálod.
-
beran
tag
válasz
Robi BALBOA #14688 üzenetére
OFF:Valjuk be az a táp nem erre van kitalálva,az atx szabvány szabályozza a 12V-os ágankénti Amper leadását "szabvány szerint egy ágon (leginkább tűzvédelmi okokból) maximálisan 20–22 amper áram folyhat." ezért olyan tápot nem nagyon lehet találni aminek egy 30A ága van,mindenféleképpen rossz,stabilitás szempontjából is.
Én azt ajánlom vegyél egy normális tápot és menni fog a kártya is.FSP SAGA 400 w-ossal már simán megy.
-
beran
tag
válasz
kamikaze777 #14686 üzenetére
Üdv.
Ezzel a táppal az a gond hogy csak egy 12V-os ága van,nekem egy 350-es fps-vel tökéletesen megy,amelynek egyik ága 10A,a másik 13A-t tud,ezzel megy rendesen.
Az alap áram ellátáshoz 2*6 pin táp kell neki,ha húzni akarod akkor "kell" a 8 pin.
Azt a tápot szerintem tedd be a szekrénybe és vegyél egy minimum fsp 400w körülit,vagy egyéb márkás tápot.(fsp,chieftec,enermax,corsair,cooler master,gigabyte még elmegy)
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14373 üzenetére
Ezek szerint így eltud romlani
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14368 üzenetére
Az a jelenség lehet tényleg hogy a gpu hőérzékelője elszállt,én ezt azzal oldanám meg hogy meg moddolnám a biost hogyha 0 fokot érzékel akkor is forogjon a venti egy bizonyos fordulaton.
A hőérzékelőt nem tudod megjavítani mert benne van a gpu-ban.
Én elfejeteném azt a legújabb catalyst,mikor 2900 pro-m volt akkor azt vettem észre minnél újabb a catalyst annál rosszabb,ha meg többeknél ez a jelenség van hogy nem kapcsol be a venti és a monitor akkor a driver sz_r.
(Én meguntam ezt a dolgot és eladtam,nem bántam meg
)
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14364 üzenetére
Üdv.
Ez a monitor kikapcsolós dolog ez driver hiba,másnál is találkoztam ilyennel.
Próbáltad a 8.12.es catalystal?
Az alaplap meg meghajtja mert nem pci-express 2.0-s a kártya,nem az a gond.
A kártyának a hűtője felkéne kapcsoljon de szerintem ez a hiba is a drivernek tudható be.
-
beran
tag
Üdv.
Ha 8.11-es a drivered akkor az lehet a probléma (frissítsd 8.12-re),halottam ismerősöktől ilyen monitor kikapcsolós dolgot,egy baj van hd 2*** sorozattal,hogy nagyon használhatatlanok a driverek,teli vannak hibával.Nekem olyan volt hogy néztem a videót és restartolt az egész,minden más hibát kizártam,vga volt most 3850-em van és semmi ilyen hibajelenség.
Eladó lehet az FSP Bluestorm II 500w-os tápom!Részletek privátban
-
beran
tag
válasz
AtiGef #14346 üzenetére
Codegennel nem csodálkoznék hogy elhalkulnak a ventik
Teljesen felesleges viszont az a 700W-os inkább egy minőségi tápot vegyél,nekem egy FSP Bluestorm II 500w-os van és simán vitte,ha veszel én a helyedben egy ilyen kaliberűt választanék,a corsair-eket eléggé dícsérik,azt merem én is ajánlani.
-
beran
tag
2900 Tulajok figyelem!
Eladó a kártyára ez a kiváló hűtés,részletek itt
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14325 üzenetére
A 2900xt jólesz,az eredetit AtiWinflash nevezetű programmal tudod,elinditod ott lesz hogy save lementi,utána megkeresed az újat program gomb,utána megvárod amíg kiírja hogy újra akarja indítani a gépet és kész.
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14323 üzenetére
innen keresd ki a vgad bios-át,márkára mindenre pontosan,töltsd le és ati winflash progi flash-eld meg,mielött azt hinnéd megfagyott,nehogy restartolj mert akkor frissíti,utána felajánlja úgyis hogy újraindítja a gépet,ilyenkor duruzsolj el egy miatyánkot
mert restart után lép érvénybe az új bios,ha elindult az jó,utána próbáld meg valami játékkal tesztelni hogy nincs-e gond.
Az eredeti biosz-od feltétlen mentsd le.Sok sikert!Én már vagy 5x meg flasheltem a kisebb változtatások miatt.
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14320 üzenetére
Hát lehet frissíteni,logout-on keress rá "bios mod megéri" cikk, meg van egy másik is,normálisan leírja mit kell csinálni,én megcsináltam és 2d ben 250/600-on megy 3d 600/1600-ra felkapcsol.
Mondjuk én csak azt a bios moddoltam ami rajta volt,más fajtát nemtettem rá,arra nagyon figyelj hogy a márka,ram mérete,és a ram busz típusa (256/512bit) megfeleljen mert ha nem akkor nemtudod majd használni a karit.
Ha linkelsz egy képet everest@gpu részről akkor megnézem az én biosz-omat és elküldöm ha egyezik,és akkor nemkell moddolnod.
-
beran
tag
válasz
werszomjas #14318 üzenetére
Üdv.
Ez nem vga és nem alaplap hiba.
A kártyádon lévő bios verziótól függhet a dolog,mert nekem is ilyen sapphire van 512mb/512bit-es és mindent ír ami létezik. -
beran
tag
válasz
AtiGef #14279 üzenetére
Üdv.
Nekem 2900pro-m 512Bit-es 600/1600on van 1280*720-ba
-texture quality:Low
-render quality:Medium-view distance 25
-detail 1
-vehicle 1
shadow 022FPS
Konfig:x2 6000+,2giga ram,vista van fenn,eléggé proci limitet sejtek mert ha leveszem a felbontást akkor is ennyi,vagy ha felteszem 1440*900-ba akkor kb 18-20 körül mozog,és a legújabb catalyst van fenn.
Próbálta valaki xp-vel?
Ja nekem is ilyen ac 2900 van csak tényleg nagyon nagy,letakarja chipsetem és azt nemtudom hűteni
-
beran
tag
válasz
dani145 #14273 üzenetére
Ez a hűtő 7-8k körül van árban,hát az a táp szerintem elvinné kérdés hogy meddig,akitől vettem ezt a karit annak a spire tápot 2 hónap alatt megölte.
Én márkásat vennék plSP,Asus,corsair,enermax,gigabyte de ezek most ki__szott drágák lettek,amit vettem ezelött pár hónapja FSP-t az most a 2x árban.
Hát ez a hűtő csak erre jó állítólag (nemnéztem utána),a thermalright mellett az szól hogy több vga-ra ráteheted majd.
-
beran
tag
válasz
dani145 #14263 üzenetére
A paszta azért kell mert hiába látod simának a bordafelületét,attól az még nagyon kis mértékben de egyenetlen,ezeket a hézagokat tölti ki a hűtőpaszta.Fém-fém természetesen jobban vezeti a hőt mint a hűtőpaszta,a hűtőpasztának van egy hőátadási tényezője,azaz milyen minőségű a hűtőpaszta,különféle anyagokkal javítják fel ezt a tulajdonságát lásd "ezüst".
-
beran
tag
válasz
MATEO6600 #14257 üzenetére
Üdv.
1.Nemelégszik meg 1db 6 pines csatival,de jár hozzá molexről 6 pin-re átalakító.
2.Erősebb lesz a húzástól de jobban is melegszik,gyári hűtővel én elfelejteném a húzást,sz_r az a hűtő,alapórajelen is felmelegszik 7x°C-ra,igaz 20% megy a hűtő,de ha feljebb tolod akár hajat is száríthatsz,a hangja mint egy porszívó -
beran
tag
Megjött a 8pin-es átalakító,így kipróbáltam mit megy,
846/890-ig ment az overdrive autotest-jével.
Kicsit melege lett a vrm-nek 110°C körül járkált. -
beran
tag
Eladó lehet egy 2900pro 512mb/512bit-es!+accelero 2900 hűtés.
A hűtő idle 100% ventivel 39°-on tartotta a gpu-t,terhelésnél 50° körül,és halk!
Papíros gari nincs,vállalok rá.
Érdeklődni privátban,csere is szóba jöhet. -
beran
tag
válasz
werszomjas #14247 üzenetére
Hi.
Ha két 6 pin-es csatid van akkor így néz ki a helyzet(nemgond csak nemkapcsol be catalystben az overdrive.)
Én egy FSP Bluestorm II-vel hajtom,egy x2 6000+-al,én húznék azon a procinNálam igy nézki a tápcsatis dolog:katt
8 pin-es csatit így tudsz létrehozni:
Én most rendeltem ilyen csatit,akit érdekel ilyen privátban mondom hol lehet venni (800ft) -
beran
tag
válasz
ditrichd #14238 üzenetére
sli-hez van
ehhez hasonló kéne szerintem.
-
beran
tag
válasz
Anderas #14233 üzenetére
Én kipróbálnám a vga-t egy másik gépben,vagy esetleg a gépedbe teszel egy kisebb karit (bár ez azért nem a nyerő,mert lehet az áramfelvétel idézi elő ezt a jelenséget,azaz a vga.)
Ha a lapon a fesszabályzók akkor dobj egy ventit oda amit közvetlen ráfújja a levegőt,és meglátod milesz,ha ugyanúgy restart akkor nem az lesz.
-
beran
tag
válasz
Anderas #14220 üzenetére
Üdv.
Nekem is volt hasonló jelenség,de nekem videó nézés közben széthullott a kép és restart,és még megterhelés sem volt!Több óra játékot meg simán vitte.
Én arra tippelek táp,vagy chipset túlmelegszik,talán még a proci mellet a fesszabályzók,ezek mind okozhatnak újraindulást. -
beran
tag
válasz
Petya2900XT #14215 üzenetére
A kodek az klite 4.4.2 Full,az fps 1024*768-ban minden low 8-20 között ingadozik
Igen 512Mb/512bit. 600/1600-on megy most,2d-ben 250/600 0,85Volt
Ja és BÚÉK.
-
beran
tag
Melyik a leggyorsabb driver?
(ez kimaradt) -
beran
tag
Üdv.
A napokban cseréltem egy x1950pro-t egy 2900pro/512bit-esre és a GTA IV-nél katasztrófa az fps,szarabbul megy mint az x1950pro-val
Gondolom driverrel lesz a gond,most a 8.11-es catalyst van fenn,vista 32-bites rendszeren,feltettem a 8.12-t azzal olyat csinál hogy media player classic-al nézek egy avi fájlt,gondol eggyet és újraindul a gép,nem táp hiba mert játéknál tökéletesen megy órákig (FSP Bluestorm II 500w-os),szóval az lenne a kérdésem hogy másnak is ilyen szar a driver?tapasztalatok?melyik a legstabilabb driver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest