- Milyen egeret válasszak?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
válasz
Kötelező #12758 üzenetére
ennyire nem vagy megelégedve a kariddal? vagy miért jött ez az ötlet hogy lecseréljed? szvsz én nem cserélném le semmi pénzért sem a 29Pro-mat idáig a legütősebb kártyám és ha az ember a hangával meg a kicsit túlzott fogyasztásával megbarátkozik akkor ez egy remek kari! bár 29XT-re talán még ráadnám a fejem! de csak odáig!
mod: azért én pl. befürödtem rendesen a 2600Xt ddr4-es után cseréltem egy 8600GT/GS -re amivel nagyon rosz fába vágtam a fejszémet asszittem majd az jobb lesz hát a fa....
hangos is volt nem is ment és még húzni sem lehetett! szal én most tartok kicsit az Nvidiától pedig eddig az volt az életem! te is befürödtél vele(saját vélemény)
-
Speed®
titán
válasz
Kötelező #12758 üzenetére
A stream egységeket nem lehet így összevetni, teljesen eltérő felépítésűek.
Hosszútáv..mire talán eljutunk oda, hogy előnnyé válik az R6x0 architektúra, addigra a 2900XT meg a HD38x0 sem lesz már sehol. Szerintem ne cseréld. A hűtés cseréje drága, a gyári meg khm..kicsit problémás. Valamint ha ~1 év távlatban gondolkodsz, a 100+W fogyasztáskülönbség egy új kari árát jelenti.. Én maradnék nyugton a s3ggemen ha 9600GT lenne a gépemben. Kellően olcsó ahhoz, hogy ne bukj vele nagyot és bőven elég szinte minden játékhoz maxon a monitorod natívjában. A procid miatt amúgysem hajtod ki teljesen, a 2900XT meg kifejezetten igényli a gyorsabb procit hogy kifussa magát. Ha feltétlenül Atisodnál, egy 512es 3850es vagy egy 3870 legyen a célod. Aztán lehet bizakodni. Szvsz.. -
AMD_ok
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest