- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Gigabyte alaplap topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Hát, a képpontméret szerintem jobb lehet a 22-esen, mert a 20-ason a betűk alapból majdnem olvashatatlanul kicsi, legalábbis a 15-ös 1024-en hajtott crt után nagyon feltűnt. Nekem azért van 20-as, mert anno még a 22-es drágább volt sokkal, nameg volt ez a moncsi 90-ért akciósan, s nekem fontos volt a nagy látószög. Ami meg még nekem külön tetszett, hogy overshoot szerencsére minimális. Az már zavaróbb, hogy sokkal jobban csíkozódik, mint a crt-k, így v-synch használata szinte kötelező.
Amúgy fps-ek 1280-ban is élvezhetően néznek ki, bár a képarány miatt picit torz lesz, lehet mondjuk natív módban is használni, akkor nem lesz para, csak két oldalt le lesz vágva fekete csík, mintha 17-es lcd-d lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy fps-ek 1280-ban is élvezhetően néznek ki, bár a képarány miatt picit torz lesz, lehet mondjuk natív módban is használni, akkor nem lesz para, csak két oldalt le lesz vágva fekete csík, mintha 17-es lcd-d lenne.