- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
jesszus, az olah csalados video nalam poen video kategória, nem pedig rasszista... ilyen tartalma is volt a hsz-nek, semmi olyan amilyenre gondolsz, azért ne keverjük a szezont a fazonnall, távol álljon tőlem bármi ilyen is. kicsit felhúztam magam mikor láttam hogy ide copyzza az egyik pümet, azok után hogy jött nekem az apád faszát szöveggel mikor árat mondtam, de igazad van, ez senkire sem tartozik, ergo ő se irogassa a dolgokat még anonim se, pláne h utána dacból vettem ilyen kártyát gyorsan
azt mondod h gyári hűtővel felejtős a durva tuning, de basszus 100%on olyan teljesitménye van hogy lefúj szemben a székről
mit érdemes akkor rárakni?
10 perc konkluziója volt hogy hangos és meleg, a többi majd ha lesz időm foglalkozni vele, talán ma késő du egy picikét, ki is próbálom játékban természetesen.
hütőt mit érdemes idővel rárakni? már ha megéri a befektetés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple MacBook
- Telekom mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest