Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• msgt.fubar

senior tag

válasz vbbb #10885 üzenetére

Én feleslegesnek tartom drága hűtést venni rá, mivel okos biosmoddal gyorsabb és kevésbé melegszik. Mondjuk az amit én csináltam az tényleg extrém alulfeszelés, de vannak olyanok is a linkelt cikkben amivel majdnem ugyanannyi feszt kap (1,15v helyett 1,1v), mégis 7-8 fokkal kevésbé melegszik. És ugyanúgy viszi az XT órajeleket. Szerintem spórold meg azt a 5-6 ezer forintot és költsd másra :)

A biosmodtól meg nem kell félni. Tegnap még én is féltem tőle, ez igaz :DDD De igazából annyi az egész hogy progi elindít, új flash betölt, majd kicserél. Nem több egy percnél a dolog. Addig nem nyúlhatsz a géphez, illetve utána resi, de semmi para nincs benne. Persze ne szénnétuningolt (instabil) gépen csináld, mivel egy flashelés közbeni lefagyás vagy kimaradás után tényleg kellhet a PCI vga visszahozni a karit :D Nekem mondjuk nincs is PCI karim és nem is volt rá szükség. Pedig tegnap vagy 5 fajta biost végigpróbálgattam, mire kijött hogy melyik a frankó nekem :) Ja és biztos ami biztos alapon, flashelés előtt GPU-Z-vel mentsd le a jelenlegi biosod! Nemhiszem hogy szükséged lehet még rá, de azért jó ha megvan.

Új hozzászólás Aktív témák