- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
válasz
#93794560 #14242 üzenetére
Még nem lestem rá a hivatalos oldalra, azért itt kérdeztem, mert az hogy új, közel sem jelenti, hogy stabil. Hiába maxolja nekem az fps-eket, ha közben brutálisan leesik egy zúzósabb résznél. Mindegy, felrakok valamit, aztán majd valaki talán válaszol is. Másik meg, hogy lehetnek bugok benne, hotfixekkel meg nem akarok gányolni.
Azért köszi! -
]Phobos[
senior tag
Hali!
Most készülök szerválni egy passzív( nem sokáig, nyehehe ) MSI 2600 XT-t, a kérdésem, hogy XP + SP3 alá mi a legutolsó és legstabilabb driver, ami még támogatja ezt a szériát?
- merthogy nem tudom a mostani driverek támogatják-e még ... meg a lényeg, h stabil legyen és bug mentesKöszi!
-
]Phobos[
senior tag
válasz
Komplikato #576 üzenetére
szintén köszi és
-
]Phobos[
senior tag
Kb. mikor jöhet a 2700, mit tudtok?
-
]Phobos[
senior tag
Köszi az infókat, és tisztában vagyok vele, h DX10-hez kevés lehet, de ha már ilyen progit akarok futtatni vele, akkor úgy okoskodom, h kell az 512mb! -xerintem... Ezért kellene vkitől pl. Mohaa AB Demó teszt! -és még az sem 1 ultrabrutál graph, mert nem túl szép...
-
]Phobos[
senior tag
Üdv!
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, így lehet, h már kérdezték, de kinek mi a véleménye a 2600 pro/xt-ről? 512 megás változatot vennék E4300+2x1GB 667 memó mellé, de kicsit félek a teljesítményétől. Réggebi játékokat is tolnék vele(pl. UT2004, Q4 Single ), de leginkább átmenetileg kellene( kb. dx10.1-es karikig ), mert már előrendeltem az UT3-at! Természetesen a 800x600x16 medium-no AA is megfelel, de ahány oldalt néztem, annyi teszteredemény született, így nemigazán lettem okosabb. Xal ha valaki dobna pl. Mohaa AB fsp számot hardware környezettel, azt naon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Egyszerű kávé topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest