- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meekrob
tag
válasz
barnam_ #6517 üzenetére
Köszi, szuper, tény most még nekem is egymagos proci van benne, de naon tervezem a kártya vásárlással egybekötve egy2magos proci behelyezését is, 12ért asszem elég olcsó egy 2ghzs 2 magos amd, és socket 939, úgyhogy elméletileg passzol is az alaplapba, de utánanézek még kicsit bővebben is, nehogy gond legyen. Mégegyszer köszi.
-
Meekrob
tag
válasz
barnam_ #6515 üzenetére
Jaja, azért akarok sapphire-st mert oat láttam, illetve szépet hallottam róla
. Nem aza alapján akarok dönteni, hanem érdekelt h kb mennyit kapott, érdekel kbre a teljesítménye, ezért kérdeztm. De ha valakinek vannak konkrét fps adatai, az is érdekelne, Cod4-el,ilyesmivel. Köszi
-
Meekrob
tag
Hello,
érdekelne hogy mi a tapasztalat a sapphire hd2600xt-ről, 512 gddr3-al, de agp-s csatolással? Kb hány pontot kap 3dmark06ban? Mert az az igazság hogy leesett a geforce 6600gt hűtése, és le kell cserélni, és ha már valamit akkor a jobb fajták közül akarok venni, de agp-vel nem sok van
, értem én hogy lecserélik, de mégis. Szal oan 25 körül akarok rákölteni, esetleg valami más tipp? Van jobb ilyen árban? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elden Ring
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Steam Deck
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest