- Bejött az ASUS-nak az OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
Vagy lehet, hogy ha használtan vetted, akkor előtte már valaki belepiszkált a BIOS-ba.
Én is gondoltam már rá, hogy állítok az enyémen, csak még nem mertem, mert ha rosszul sikerül valami, akkor nekem nincs PCI illesztős kártyám, hogy kijavítsam.
Nálam az a gond, hogy megy szépen a venti, aztán egyszer csak gondol egyet, és megáll, majd kb. 0,5-1 mp-re elindul-megáll-elindul-megáll-... Ilyenkor terhelés nélkül is felmegy a GPU hőmérséklete az alap 50-60-ról kb. 80-ra. Sok helyen utánaolvastam már a neten, de még nem találtam túl sok hasznos infót ezzel kapcsolatban.
Ekkor próbáltam az ATT venti-szabályozását is. Pár napig úgy tűnt, hogy sikerült megoldani a problémát, de aztán megint előjött. Lehet, hogy a venti kenését kellene egy kicsit "frissíteni"? -
blac84
csendes tag
Rivatunert nem ismerem, még nem használtam. ATT-ből a béta verziók már felismerik a kártyát. Nekem az 1.6.9.1449-es verzió van fent.
Egy takarítás sosem árt.
Ha mindig maxon megy a venti, akkor eléggé meleg lehet a kártya. Az eredeti beállításai szerint kb. 85-90 fok körül állítja csak 100%-ra a fordulatszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ekkor próbáltam az ATT venti-szabályozását is. Pár napig úgy tűnt, hogy sikerült megoldani a problémát, de aztán megint előjött. Lehet, hogy a venti kenését kellene egy kicsit "frissíteni"?
Ha mindig maxon megy a venti, akkor eléggé meleg lehet a kártya. Az eredeti beállításai szerint kb. 85-90 fok körül állítja csak 100%-ra a fordulatszámot.