Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
raziel01 #9652 üzenetére
Azért a Most Wanted és a San Andreas is fullon kellene mennie. Ez a videókari azért nem olyan mint egy 3870 de azért ezek a játékok meg sem kottyanak neki, nem ennek a karinak nem, de még egy radeon 9550-esen is fullon nyomtam mindkettőt, meg ettől jobbakat is.
A procid egyébként ki sem hajtja a karidat, mondjuk ezeknél a játékoknál nem is igazán számítana egy jobb proci.De a 7.01-es driver az nagy kár volt felrakni, akkor még szerintem megsem volt a kari. Mindenképpen a 8.4-est rakd fel. Tapasztalataim alapján is minimum 20%-os javulás lesz a most használthoz képest, de a 7.11-hez képest tuti.
Mondjuk az a baj, hogy az ati-nak csak alsó és felsőkategóriás kariai vannak, a középkategória kipusztult sajnos. A 3870-en(plussz változatai) meg a 2900pro-n(plussz változatai) kívül mind alsókategóriás kari. Ez azért nagy gond szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest