- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackthorn
csendes tag
válasz
horvathkrisz #89 üzenetére
Helló!
Nekem szintén elmosódott képet produkál a Sapphire 2600xt GDDR3.Nálam DVI-VGA átalakítóval, de TFT-n. Ugyanakkor az átalakító a régi nvidia kártya DVI kimenetén keresztül jó képet ad. MSI átalakítóval is rossz volt a kép a Sapphire kártyával. Viszont kipróbáltam haver Philips TFT-jén. DVI-VGA átalakítóval rossz a kép. DVI-DVI kábellel viszont szuper. Felhívtam boltot, azt mondták ez natív DVI kimenet és nem tudja tökéletesen alakítani VGA-ra a jelét.Szóval ez ilyen. Biztos nem szeretnék kicserélni...
Nem igazán akartam most DVI-os TFT-t venni, de filózok, hogy karácsony körül veszek egyet és megtartom a kártyát. Vagy töprengek még én is a kártyacserén. 3D-ben egész tűrhető a kép, csak olvasni baromi rossz róla 2D-ben. Levettem a felbontást 1024x768-ra, most szódával elmegy, de korántsem mondanám jónak. Vártam, hogy tudjak írni tesztelést egy DVI-VGA Samsung kábellel, de még nem került hozzám. Egyelőre ennyi. Bánom, hogy nem 8600GT-t vettem.Haver lehet, hogy megveszi így is a kártyát, én meg nézek valami mást, vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest