- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackthorn
csendes tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Helló!
Nekem szintén elmosódott képet produkál a Sapphire 2600xt GDDR3.Nálam DVI-VGA átalakítóval, de TFT-n. Ugyanakkor az átalakító a régi nvidia kártya DVI kimenetén keresztül jó képet ad. MSI átalakítóval is rossz volt a kép a Sapphire kártyával. Viszont kipróbáltam haver Philips TFT-jén. DVI-VGA átalakítóval rossz a kép. DVI-DVI kábellel viszont szuper. Felhívtam boltot, azt mondták ez natív DVI kimenet és nem tudja tökéletesen alakítani VGA-ra a jelét.
Szóval ez ilyen. Biztos nem szeretnék kicserélni...
Nem igazán akartam most DVI-os TFT-t venni, de filózok, hogy karácsony körül veszek egyet és megtartom a kártyát. Vagy töprengek még én is a kártyacserén. 3D-ben egész tűrhető a kép, csak olvasni baromi rossz róla 2D-ben. Levettem a felbontást 1024x768-ra, most szódával elmegy, de korántsem mondanám jónak. Vártam, hogy tudjak írni tesztelést egy DVI-VGA Samsung kábellel, de még nem került hozzám. Egyelőre ennyi. Bánom, hogy nem 8600GT-t vettem.
Haver lehet, hogy megveszi így is a kártyát, én meg nézek valami mást, vagy nem tudom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szóval ez ilyen. Biztos nem szeretnék kicserélni...
Haver lehet, hogy megveszi így is a kártyát, én meg nézek valami mást, vagy nem tudom.