- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen házat vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt a macskakővel lerakott mindenit!

A takarítás, pedig 1-2 havonta szoktam, kimaradt a videokártyánál. Eddig csak kifújtam a ventit és kész, de most szétkaptam és látom, egész bűnszövetkezet van a bordáknál pormacskákból!
Na jah, pedig gondolhattam volna rá, mert mostanában kezdte és nagyjából konstans módon melegedett... és hát eddig a Sapphire hűtéséről én is csak jókat mondtam. Ezért is csodálkoztam ennyire. De, mint kiderült én voltam a balga, hogy nem vettem a fáradságot takarításnál a műanyag eltávolítására.Az eredmény: idle: 45 fok, Dx9 load 60, max 65 fok. Na ennyit ér a tiszta hűtő.
gbros, kösz a tippet, bogarat ültetett a fülembe.
mestery
Telepíts fel egy új Dx9-et. Lehet, hogy "elavult" verziód van. Mindkét játék telepítője tartalmazza valószínűleg, az egyikről tedd fel vagy szedd le MS oldaláról. -
Most, hogy a video miatt bement még egy vnti, úgy néz ki a hűtés, hogy hátul van kettő, egy fent, a CPU-nál és egy lent a bővítőkártyák helyén, hogy a video-ról kihúzza és egy a tetején. Előre peidg most metettem egy beszívót is.
Nem hangos, mert halk és alukeretes ventiket használok.
Azt mondod, tegyem át az oldalára az alsót hátulról?Nekem is Codeegen van, ami akkoriban, amikor 2500+-omat vettem épp volt a boltban és jól is nézett ki és elfértem benne

Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Nintendo Switch 2
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Na jah, pedig gondolhattam volna rá, mert mostanában kezdte és nagyjából konstans módon melegedett... és hát eddig a Sapphire hűtéséről én is csak jókat mondtam. Ezért is csodálkoztam ennyire. De, mint kiderült én voltam a balga, hogy nem vettem a fáradságot takarításnál a műanyag eltávolítására.

Nem hangos, mert halk és alukeretes ventiket használok.