- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt a macskakővel lerakott mindenit!
A takarítás, pedig 1-2 havonta szoktam, kimaradt a videokártyánál. Eddig csak kifújtam a ventit és kész, de most szétkaptam és látom, egész bűnszövetkezet van a bordáknál pormacskákból!
Na jah, pedig gondolhattam volna rá, mert mostanában kezdte és nagyjából konstans módon melegedett... és hát eddig a Sapphire hűtéséről én is csak jókat mondtam. Ezért is csodálkoztam ennyire. De, mint kiderült én voltam a balga, hogy nem vettem a fáradságot takarításnál a műanyag eltávolítására.
Az eredmény: idle: 45 fok, Dx9 load 60, max 65 fok. Na ennyit ér a tiszta hűtő.
gbros, kösz a tippet, bogarat ültetett a fülembe.mestery
Telepíts fel egy új Dx9-et. Lehet, hogy "elavult" verziód van. Mindkét játék telepítője tartalmazza valószínűleg, az egyikről tedd fel vagy szedd le MS oldaláról. -
Most, hogy a video miatt bement még egy vnti, úgy néz ki a hűtés, hogy hátul van kettő, egy fent, a CPU-nál és egy lent a bővítőkártyák helyén, hogy a video-ról kihúzza és egy a tetején. Előre peidg most metettem egy beszívót is.
Nem hangos, mert halk és alukeretes ventiket használok.
Azt mondod, tegyem át az oldalára az alsót hátulról?Nekem is Codeegen van, ami akkoriban, amikor 2500+-omat vettem épp volt a boltban és jól is nézett ki és elfértem benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest