- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sube
aktív tag
Az, hogy mitől hal meg a kártya továbbra sem világos számomra. Amég nem volt rajta borda és csak a gyári félcentis lapátú venti kergette a levegőt elég hamar kiakadt. Miután rátettem a réz bordát úgyvéltem javult a helyzet, de úgyanúgy kifagyogattam, pedig közvetlen környezetében 4db 8centis venti van. Legvégül ráfordítottam egy ventit teljesen telibe a kártyára rialtóra igazából, mivel a borda baromi forró volt, azután relatív ritkán fagytam ki. Utsó körben a saját ventijének a szabályozását átraktam fizikálisan manuálisra gondoltam, hogyha készenlétiből jövök vissza, akkor nemveszi észre a terhelést és nem pörgeti a ventit.... Viszont így is kifagytam már... Hozzáteszem, csak játék és leginkább CoD4 közben mint említettem már, igaz mással nem is igazán játszok.
Röviden: vmennyit ér, de nem vagyok benne biztos, hogy a melegedés a kifagyás oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest