Új hozzászólás Aktív témák
-
sube
aktív tag
Az, hogy mitől hal meg a kártya továbbra sem világos számomra. Amég nem volt rajta borda és csak a gyári félcentis lapátú venti kergette a levegőt elég hamar kiakadt. Miután rátettem a réz bordát úgyvéltem javult a helyzet, de úgyanúgy kifagyogattam, pedig közvetlen környezetében 4db 8centis venti van. Legvégül ráfordítottam egy ventit teljesen telibe a kártyára rialtóra igazából, mivel a borda baromi forró volt, azután relatív ritkán fagytam ki. Utsó körben a saját ventijének a szabályozását átraktam fizikálisan manuálisra gondoltam, hogyha készenlétiből jövök vissza, akkor nemveszi észre a terhelést és nem pörgeti a ventit.... Viszont így is kifagytam már... Hozzáteszem, csak játék és leginkább CoD4 közben mint említettem már, igaz mással nem is igazán játszok.
Röviden: vmennyit ér, de nem vagyok benne biztos, hogy a melegedés a kifagyás oka.

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- RAM topik
- Subaru topik
- Peugeot, Citroën topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest