Új hozzászólás Aktív témák
-
sube
aktív tag
Az.. Kb 1 hónapja van meg a kártyák, általában CoD4 (itt lehetne azt mondani, hogy akkor a progival van vmi ügye, de jórészt/vagy inkább mindig akkor fagy ki ha csak a gyári hűtő kevergeti a levegőt ott... Ha ráállítok egy másikat hogy fújja telibe, akkor nem csinálja... Szóval innen ered a gyanú. Másfelöl eseménynaplóba mindig a "tandpl.sys" és a "pfc.sys" re hivatkozik hibaként. Ezek konkrétan nemtudom mire valók, viszont mindenféle ajánlást megtettem amit googleszerte találtam és ennek ellenére is csinálja. Anno x800pro-val akkor fagyott ki a CoD2 ugyanezzel a hibával [ugyanezzel a rendszerrel], ha ment az AtiTool.. Másfelöl amikkel szoktam még játszani nem egy nagy újdonságok, így valsz nem is terhelik úgy mint a CoD4, lehet ez is közre játszik...) alatt fagyok ki vele, de előfordult már másba is elvétve.
Itt idle: 45C, aktív használatba 60, de akár fölé is mehet amikor kifagy, csak akkor azt ügye már nem látom... Engem leginkább a tetején a 'hőszétosztó" lappal letakart chip irritál, mert az izzik szinte a rajta lévő bordával együtt (ami nem gyári tartozék).
Szóval röviden ennyi a panaszom
Próbáltam már másik driverekkel, minden progit lelőve, csak a szükségesek futottak a háttérbe de még nem lett meg mi a konkrét ok. Lehet, hogy a melegedés sem az...
A jelenség meg úgy néz ki, hogy egyszer csak megáll a kép, pár másodpercre a hang is, de utána folytatódik 10-20sec erejéig (normális, nem ismétlődő zakatolás), ezután kikapcsol a monitor és beakad a hang majd reset... Betöltés után előfordul, hogy 16 bitbe visszarak.
na ennyi voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged