Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sube
aktív tag
Az.. Kb 1 hónapja van meg a kártyák, általában CoD4 (itt lehetne azt mondani, hogy akkor a progival van vmi ügye, de jórészt/vagy inkább mindig akkor fagy ki ha csak a gyári hűtő kevergeti a levegőt ott... Ha ráállítok egy másikat hogy fújja telibe, akkor nem csinálja... Szóval innen ered a gyanú. Másfelöl eseménynaplóba mindig a "tandpl.sys" és a "pfc.sys" re hivatkozik hibaként. Ezek konkrétan nemtudom mire valók, viszont mindenféle ajánlást megtettem amit googleszerte találtam és ennek ellenére is csinálja. Anno x800pro-val akkor fagyott ki a CoD2 ugyanezzel a hibával [ugyanezzel a rendszerrel], ha ment az AtiTool.. Másfelöl amikkel szoktam még játszani nem egy nagy újdonságok, így valsz nem is terhelik úgy mint a CoD4, lehet ez is közre játszik...) alatt fagyok ki vele, de előfordult már másba is elvétve.
Itt idle: 45C, aktív használatba 60, de akár fölé is mehet amikor kifagy, csak akkor azt ügye már nem látom... Engem leginkább a tetején a 'hőszétosztó" lappal letakart chip irritál, mert az izzik szinte a rajta lévő bordával együtt (ami nem gyári tartozék).
Szóval röviden ennyi a panaszom
Próbáltam már másik driverekkel, minden progit lelőve, csak a szükségesek futottak a háttérbe de még nem lett meg mi a konkrét ok. Lehet, hogy a melegedés sem az...
A jelenség meg úgy néz ki, hogy egyszer csak megáll a kép, pár másodpercre a hang is, de utána folytatódik 10-20sec erejéig (normális, nem ismétlődő zakatolás), ezután kikapcsol a monitor és beakad a hang majd reset... Betöltés után előfordul, hogy 16 bitbe visszarak.
na ennyi voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest