- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
''Akkor azért futnak tovább az egyszerűbb (grafikájú) játékok ( mert ezekhez kevessbbet vesz fel a kártya) ???''
Az attól függ mit értessz egyszerűbb garfikán, de igen lehetséges.
am ha nincs külön csati akkor az azt jelenti, h maximum 75W a fogyasztása, csakhogy a vedoókártya + proci már 140W környéke full üzemben. És azt hozzá kell tenni h ezek az alkatrészek a máspdperc tört része alatt többször esnek min ill max. fogyasztás közötti részbe, erre vannak a kondik, de ők is kifutnak ha a táp nem tudja ellátni az igényeket, a kell a kraft, nem kell a kraft ''üzemmódból'' ki-be kapcsolgatni.
Rengeteg gépet pakolok össze és előferdűl h spórolni kell, tapasztalatom szerint pl. a codegen jobb volt mint a deer, de 2 éve nem pakoltam codegent, lehet h a régebbiek jobbak voltak... manapság inkább kisajtolok egy 6-7 ezret és rakok egy normálisabb tápot, csak mesélni kell a szép kivirágzó kondikról, füstölgő vinyókról a sok fontos adattal és máris lesz rá pénz...
ez kb. olyan mint veszek egy jó autót, és rárakok egy gagyi gumit, csak nem fog csúszni télen az út és akkor megúszom...
Én megnézném a hűtést is, a leírásodból itélve x idő után adja fel... Lehet, h gyárilag rossz a paszta, beszáradt és elemeli a bordát, mert láttam ilyet is.
Csak kikaptam az nVidia-t be az Ati-t, driver uninstall, catalyst install és semmi baja. Nekem még 10 év alatt nem kellett kártyacsere miatt új win-t felrakni.
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
pont, hogy az ilyen random fagyások oka lehet a táp...terhelés alatt nem tartja a feszültségértékeket optimálisna, így nem kapják meg az alkatrészek a kellő áramot és feszt, tehát nem is lesznek stabilak
először memóriát tesztelnék MemTest86-tal boot CDről (UltimateBoot CD), de lehúzott vinyókkal, stb. (ami nem kell húzd le a tápról, hogy minél kevesebb terhelés alá legyen kitéve), ha nincs hiba, akkor a táp lesz a hunyó
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged