- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
szatek1987 #2075 üzenetére
-
VaniliásRönk
nagyúr
Uram viccnek is rossz, fórumon vagyunk.
Szivesen.
A Radeon 8500-am 4.5 évig szolgált (igaz újkorában erős VGA volt), el lehet lenni egy VGA-val elég sokáig, de ha megtetszik egy friss játék ált. akkor is fejleszteni kell ha nem szoktál rendszeresen.
Az 5200 után le fogsz esni a székről.
Ált. 30%-on jár a venti, valószínűleg sokáig fogja bírni, de ettől még fél éven belül elpatkolhat ha gyenge db., ez szerencse kérdése is.
(homállyal meg ne foglalkozz, jóideje nem hallani ilyesmiről)Szerk.: A Catalyst 7.7 még biztos jó, de buherálva a 7.10 is, szerintem javítani fogják a hibát, csak most valószínűleg az új kártyákkal vannak elfoglalva. (HD3800-ak)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
DeviL-B #2000 üzenetére
A GTS árában 1-2 hónap múlva 8800GT-t vagy HD3850-et kapsz, nem kis különbség.
A 2600XT GDDR4 meg mindössze 5-10%-kal gyorsabb a GDDR3-asnál, ha ennyi az árkülönbség is, csak akkor éri meg. De még akkor is elgondolkodtató hogy Sapphire 2600XT GDDR3-ból van Lite is 22-ért. (24-ért tuti nincs GDDR4-es, max. GDDR3-as Full) -
VaniliásRönk
nagyúr
Nah, a RivaTuner 2.06 már ér valamit, le tudta fagyasztani a rendszert.
Vajon lesz ezekhez a kártyákhoz valamikor használható tuningprogram?
Crysis SP demo megy szépen 1280x1024-ben (amit shaderekkel összefüggőnek gondoltam az ment Highra, a többi maradt Mediumon), néha leesik 20 környékére, de még nem zavaró, tegnapig azt hittem az UT3 büntet...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1623 üzenetére
Az XpertVision 2600Pro Sonic jár 600/700-on.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
hakos87 #1545 üzenetére
Ha jól látom az a ház nem plexis, nem értem miért kell ilyen pofás hűtő, de te tudod, rosszul nem jársz vele.
Hogy milyen "bél" honol abban az "EarthWatts" tápban azt nem tudom, de Antecék csak nem raknak bele gagyit. (tényleg zárójelben, egy FSP 300PNF is röhögve elvinné a konfigot) -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
hakos87 #1540 üzenetére
A linkelt alaplapon AMD chipset van, nem hemzseg a hibáktól és nem fűt mint az nVidia chipsetek, viszonylag jó hangrendszer került rá, jobban megéri.
A VGA árkülönbözetéből meg vehetnél egy COOLERMASTER Hyper TX2-t, hogy tényleg csendes legyen a gép.
Gondolom még lehet módosítani a rendelést.
(remélem valami rendes táp is került a gépbe) -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
hakos87 #1535 üzenetére
Alaplapnak jobb lenne egy GIGABYTE GA-MA69G-S3H.
A Black Box kupon arra jó hogy miután letöltötted a Steam nevű programot és létrehoztál egy accountot, a kuponon szereplő kóddal (Games\Activate product on Steam...) letölthetsz négy játékot: Day of Defeat Source, Half-Life 2 Episode 2, Portal, Team Fortress 2
Szerintem a GDDR4-es 10% teljesítménytöbblete a GDDR3-ashoz képest nem éri meg a 24% felárat. Előfordul hogy gyorsabb mint a 8600 GTS, de egyelőre nem ez a jellemző, a modernebb játékokban valószínűleg fordul majd a kocka. (annyi biztos hogy a 8600 GTS semmiképpen sem ér meg 40k-t) Ami fontos, AA-t ne akarj használni, az két vállra fekteti ezt a kártyát.CPT.Pirk: A Valve játékok nem kicsit vannak ATi-ra optimalizálva.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Amikor elindítom a RivaTunert, és engedélyezem a Low-level hardware overclockingot, akkor megváltoznak az órajelek az Overdrive-ban, de Everestben nem. Az a gyanúm annyira low-level ez a RivaTuner, hogy a Catalyst beépített túlhajtórendszerét akarja használni, de az (legalábbis nálam) nem működik.
Sdi: Ment PM.
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
Hát igen, a VF900 sem halkabb mint a Sapphire saját hűtője, ha nem számítana nekem az a pár 10MHz tuning amit nyerek vele, akkor úgy sem lett volna érteleme felszerelni hogy itt állt a polcon...
Passzív cuccokat valahogy sose szerettem, még a HDD kerregését is szeretem hallani.
Az ASUS-nak állítólag szintén halk a hűtője. (de én nem veszek ANUS-t<- ezt a napokban olvastam, hatalmas
)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Valaki próbált már 2600Pro DDR3-ra XT BIOS-t tenni? XpertVision-höz van neten, Sapphire-hez meg tudok adni én is.
ATi Flash erre található.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ez az UT3 ugyanolyan sz@r ugra-bugra mint a többi, de kegyetlen jól néz ki, 4-es textúrarészletességgel csak néha-néha akad meg egy tizedmásodpercre, de absz. játszható 1280x1024-ben. (pedig én a falra mászok ha nagyon rángat a cucc
)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
sosperecek18 #1178 üzenetére
Hmm, ez tetszik (holnap én is kipróbálom
), vajon 8600-akon hogy fut?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #1164 üzenetére
Az opció neve is: "Init display first", mi értelme lenne ilyen nevet adni neki, hogy "másodikat" nem is keresne semmilyen körülmények között.
Hogy ON is legyek, VF900-zal stabil a GPU 900MHz-en is, de egyrészt nem láttam számottevő különbséget, másrészt a Set default clocks-tól is kaptam ajándékba egy resetet, szóval az AMD GCT sajnos felejtős...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #1096 üzenetére
Tulajdonképpen az ATT miatt vagyok ATi párti, most már tényleg ideje volna lépnie valamit az ürgének, Vista 64 alatt sem működik a cucc.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1081 üzenetére
Na megoldódott, a hibák forrása: ATi Tray Tools
Ideje lenne kiadni egy normális verziót...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1043 üzenetére
Az AMD GPU Clock Tool is elszáll, mi a fene történhetett a kártyával?
luci: Ezzel az a baj hogy a refenrenciahűtőnek sincs hangja, a VF900 meg nem egy kimondottan halk hűtő mikor dolgozik.
-
VaniliásRönk
nagyúr
VF900 on board. (28°C)
De azóta nem megy az Everest-ben az "Érzékelő".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest