Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11258 üzenetére
Szerintem aki olcsó alaplapot vesz, nem fog Quad-ot belerakni. Meg hát nem is nagyon van értelme otthoni felhasználásra.
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11052 üzenetére
#253-tól #328-ig megvan a gépemen
-
barnam_
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #11046 üzenetére
Nem tudom honnan szabadult...
Mindenesetre elmentem a topicot, később jót lehet majd rajta röhögni. -
barnam_
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #11044 üzenetére
Miről maradtam le?
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Nem az akkori árához kell hasonlítani, hanem a mostani árhoz
PH-n amúgy is kicsit bolti ár alatt mennek a hardverek.
Szerk.: ráadásul majdnem annyiért HD3850-t lehet venni használtan. -
barnam_
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #10888 üzenetére
Én is kipróbálnám a CF-t, de azért nem veszek még 1 kártyát. Viszont vmod-os CF tesztre kíváncsi lennék. Vantage-ben 1db eredmény van, az is a legutolsó helyezett, így meg nem sok értelme van. Én már a telepítőt is letöröltem
-
barnam_
nagyúr
AGP Fast Write
A lényeg, ha tuningolod a vga-t, jobb kikapcsolni. -
barnam_
nagyúr
válasz
elfelejtette #10853 üzenetére
Hali,
Nem biztos hogy a driver miatt fagy, én inkább más driverre, vagy hardverre gyanakodnék.
Ha tudod, próbáld ki egy másik gépben is a vga-t. Ha ott is fagy, akkor gari. -
barnam_
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #10762 üzenetére
Ha a maximális tuning érdekel, akkor Sapphire 2600XT-t vegyél, mert ahhoz van működő és megbízható vmod. Hűtésnek meg AC S1 Rev.2-t. Pro-t ne vegyél, mert gyengébben tuningolható mint az XT (kérdezd meg fagy véleményét
), de az ellenkezőjére is van példa, lásd KrenAtesz eredményét, ami az első a listában
Igaz csak a proci miatt első
-
-
barnam_
nagyúr
Jó, de gari vesztős megoldás: a ram 4 sarkára kis pötty pillanatragasztó, a többi részre meg hővezető paszta. De ha van csavarhely a ramok körül, fel is lehetne csavarozni. Amúgy a legegyszerűbb ha Zalman ram süniket veszel, a helyén marad, és könnyű leszedni is, tehát nem ugrik a garancia.
-
barnam_
nagyúr
válasz
BabLeWeS #10621 üzenetére
üsd ki a cpu limitet & alaplapon kinyomtam a cpu limitet
Ilyeneket ne írj légyszíves, mert semmi értelme.
gbors írt pár nagyon jó tesztet a cpu limitről a logout-on, ajánlott elolvasni. -
barnam_
nagyúr
Szerintem le lehetne zárni a tápos témát, vagy fáradjatok át a tápos topicba
-
barnam_
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #10490 üzenetére
Barkácsolás nélkül fel lehet szerelni, és leszabályozva is sokkal jobb mint a gyári hűtő. Ha pontos adatok érdekelnek, keress rá a topicban.
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz
downnola92 #10362 üzenetére
Ez jó, és 15k-ért meg is éri.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Gucunja #10347 üzenetére
Az valami módosított lehet. Megnéztem az AC oldalán a Silencer-ek útmutatóját, egyik se egyezik a 2600XT furattávolságával. De Te is megnézheted itt. 43mm a furattávolság a 2600XT-n.
a sapphire 2600XT GDDR4 gyári hűtése milyen?
Passz, keress rá a topicban, hátha találsz valamilyen beszámolót. -
barnam_
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #10333 üzenetére
A képek alapján rá fog menni. Egész jónak tűnik a hűtése. Ha szabad kérdeznem, mennyiért szerzed a hűtőt?
-
barnam_
nagyúr
válasz
Gucunja #10284 üzenetére
Az ipon-ban a HIS Zalman 21k, az Iceq Turbo ennél drágább lehet. Ez jobban megéri: SAPPHIRE HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full - 15k, ha ehhez veszel egy AC S1 Rev. 2-t, még mindig olcsóbb, mint a HIS, és sokkal jobb a hűtése. Bár a használt HD3850 256MB-t is érdemes meggondolni, 23k körül már lehet kapni a PH-n.
illetve nem tudom hogy dual chip es 2600 kapható-e már, de ha tudtok olyan linket ahol lehet rendelni 2600X2 -t akkor írjatok Nincs értelme a 2600X2-nek a CF miatt.
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz
BukottHangya #9938 üzenetére
Manuálisan telepítsd, úgy felmegy. Azért írja hogy nincs újabb, mert az XP a plug'n play monitort látja, ahhoz pedig az a legújabb driver valószínűleg.
Eszközkezelő -> Jobb klikk a monitoron -> illesztőp. frissítése -> illesztőp. keresése a számítógépen. Majd megadod a driver helyét, utána felrakja.gyiku: rakd fel újra az OpenAL-t, az lehet a gond.
-
barnam_
nagyúr
válasz
bolcsodal #9923 üzenetére
ATT-vel megy 85Hz-en, de pl. ha bekapcsolom az AA-t, akkor már csak 60 HZ-en.
(#9914) tzsolesz: Akkor 9600GT. Bár gondolom idle-ben nincs nagy különbség fogyasztásban, load alatt meg az a kis plusz engem nem érdekel
(#9921) CPT.Pirk: ATT-vel állítsd be hogy fix 50HZ-en menjen.
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9915 üzenetére
Érdekes, X1950Pro-val soha nem volt gondom a képfrissítéssel (mindig 85HZ-en ment; Vista és XP-n egyaránt); míg a 2600XT-vel Vista alatt 60Hz-en mennek a játékok.
-
barnam_
nagyúr
válasz
tzsolesz #9902 üzenetére
Szerintem nem tudsz venni olyan hardvert, aminek nem csökken az értéke egy idő után; vga-ban biztos nem. Azért érdemes középkategóriás vga-t venni, 30k körül, így kevesebbet buksz. Én most 512MB-s 8800GT-t vennék; ahogy néztem korábban, a HD4xxx nem lesz olcsó.
BukottHangya: Ha XP-d van, a CCC-ben betudod állítani a képfrissítés felülbírálását, ha Vista-d, ott nem, mert egyszerűen nincs benne a CCC-ben. ATi Tray Tools-al belehet állítani a képfrissítést. Egyébként Vista-n szinte minden játék 60Hz-en megy (ATT nélkül), XP-n jó, de ha AA-t állítok be, akkor is átvált 60 Hz-re.
-
-
barnam_
nagyúr
A 8.4-s Catalyst-al már nem bugos a Crysis
-
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9226 üzenetére
Én úgy tudtam hogy a Ultimate-hez nem jár Black Box
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9202 üzenetére
Már 1.4.7.1163-nál tart, kicsit le vagy maradva
-
barnam_
nagyúr
válasz
greatchaos #9065 üzenetére
igen, mert kisebb felbontásban több pontot kapsz.
az lenne a legjobb, ha tudnád 1280x1024-ben futtatni (de gondolom a monitor nem tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest