Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
sosperecek18 #1051 üzenetére
Vedd visszább a gpu-t, akkor szokott ilyen lenni, amikor már sok a tuning.
-
barnam_
nagyúr
Soroljam?
1db 12cm@5V hátul, 1db 12cm@5V a ház tetejénél a táp mögött, 1db 12cm@5V a vga mellett. Ha kell egy 8cm-s ráteszek a vga-ra, mert az alaplap tudja szabályozni (méghozzá halkra). Még mielőtt megkérdeznétek, alig hangosabb a gép mint a laptopom, pedig az tényleg halk.
-
barnam_
nagyúr
válasz
AMD Power #1021 üzenetére
Árlistákban Sapphiret és Gigabyte-ot láttam olcsón. Akkor meg már inkább passzív, melyre tennék egy ventit. Sokat meg nem akarok költeni rá, mert akkor értelmetlen volt eladnom a 1950Pro-t.
(#1022) CPT.Pirk: Képzeld van otthon fűtés
Egyébként csak válaszolni kellett volna, hogy lehűti-e egy ventivel/jó szellőzéssel, vagy sem -
barnam_
nagyúr
Gigabyte 2600XT DDR3 tapasztalatok esetleg?
Egy ventivel megtámogatva milyen a passzív hűtése? -
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1007 üzenetére
Költségcsökkentés... nem használom ki, ezért most valami olcsóbbat szeretnék, a Pro-t már eladtam. Amúgy eszembe se jutna
-
barnam_
nagyúr
X1950Pro-ról váltok lefele 2600XT-re. Melyiket érdemes megvenni, ami olcsó is?
Néztem Asus, Gigabyte, és Sapphire van jó árban. 2600Pro-ból csak a Sapphire csinál DDR3-asat? -
barnam_
nagyúr
Tud valaki olyan tesztet, amiben DDR3-as 2600XT van és X1950 Pro; valamint minél újabb legyen (a driverek miatt)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest