Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Hohh sajna előtték elöttem az összes puskaport, kicsit beindult a topic..De majd ha elöttem lesz a kártya és tüzetesebben meg tudom vizsgálni úgyis kiderül mire leszek elég, ha látom értelmét vhol próbálkozni korábbi vmoddok alapján, akkor megpróbálom, ha vhogy tök másképp van a cuccos felépítve, és azt se tom melyik az eleje meg a vége akkor nyilván hagyom..
-
HERR Z
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
vesz egy multimétert az ember és azon a bizonyos ic-n kiméri a feszeket
utánna beforassztja a szügséges potit/ellenállást, újra mér és ha ok done
nem kell ehez kapcsolási rajz, elég megnézni 2-3 kari vmodját, látni lehet utánnuk a logikát
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Azon a karin is egy 6549-es IC csinálja a ramoknak a feszt... A GPU részt nem látom, meg úgy egyébként is eléggé homályosak a képek.
Aki kicsit jobban járatos az elektróban, az egyből megmondja h. ezeken az IC-ken hogyan kell variálni, vagy legalábbis más karikon tapasztaltak szerint lehet ittis eljárni...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest