- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
Új hozzászólás Aktív témák
-
idg104
tag
Sziasztok! Én kb. 1 hónapja vettem egy ilyen Radeon HD 2400 XT-t, és nekem is volt vele gondom! Olvastam a hozzászólásokat, és rájöttem, nem csak nekem volt ilyen problémám! Kvardlipot-éval ugyanez volt a hiba! A CD-n lévő drivert raktam fel, és olyat csinált, hogy nagyba gépeztem, aztán hirtelen beállt a kép, pittyegett egyet, elment a kép 2-3 másodpercre, majd visszajött! Énis visszavittem a boltba, ahonnan vettem, kicserélték, de ezzel is ugyanaz! Aztán sokan aztmondták, hogy újra kell telepíteni az XP-t, és akkor jó lesz. Hát megtettem, de akkor már a legújabb drivert tettem fel, az ATI Catalist Driver 7.11-et, és eddig még semmilyen hibát nem tapasztaltam! Kb. 2 hete raktam újra a rendszert! Szal szerintem ''hibásak" az ATI driverek! Egyébként mostmár nagyba nyomom az NFSPS-t, az élsimítást, a világ világítást, az autó effectjeit és a világ effectjeit kikapcsoltam, de ezeken kívül minden kidolgozást maxra húztam, és így 20-45 fps között száguld, átlagban 30-al! Nagyon jó a videókártya, bár az rá a jellemző, hogy a régi játékok max-on mennek rajta, az újak viszont csak lebutítva, kivéve az NFSPS-t! Mondjuk annyi biztos, hogy nem volt rossz vásár, mert ezelőtt GeForce 6600-asom volt, és az még a régi játékokat sem bírta max-on! További jó fórumozást! Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- További aktív témák...
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- GIGABYTE GTX 670 Windforce OC videókártya - Dobozos!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest