- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
idg104
tag
Sziasztok! Én kb. 1 hónapja vettem egy ilyen Radeon HD 2400 XT-t, és nekem is volt vele gondom! Olvastam a hozzászólásokat, és rájöttem, nem csak nekem volt ilyen problémám! Kvardlipot-éval ugyanez volt a hiba! A CD-n lévő drivert raktam fel, és olyat csinált, hogy nagyba gépeztem, aztán hirtelen beállt a kép, pittyegett egyet, elment a kép 2-3 másodpercre, majd visszajött! Énis visszavittem a boltba, ahonnan vettem, kicserélték, de ezzel is ugyanaz! Aztán sokan aztmondták, hogy újra kell telepíteni az XP-t, és akkor jó lesz. Hát megtettem, de akkor már a legújabb drivert tettem fel, az ATI Catalist Driver 7.11-et, és eddig még semmilyen hibát nem tapasztaltam! Kb. 2 hete raktam újra a rendszert! Szal szerintem ''hibásak" az ATI driverek! Egyébként mostmár nagyba nyomom az NFSPS-t, az élsimítást, a világ világítást, az autó effectjeit és a világ effectjeit kikapcsoltam, de ezeken kívül minden kidolgozást maxra húztam, és így 20-45 fps között száguld, átlagban 30-al! Nagyon jó a videókártya, bár az rá a jellemző, hogy a régi játékok max-on mennek rajta, az újak viszont csak lebutítva, kivéve az NFSPS-t! Mondjuk annyi biztos, hogy nem volt rossz vásár, mert ezelőtt GeForce 6600-asom volt, és az még a régi játékokat sem bírta max-on! További jó fórumozást! Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- weiss: Pant* rant
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest