- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videószerkesztés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
MWR
csendes tag
Nyomd meg felülről a bolhát, a hátulján meg finommechanikai homlokcsípővel csípd le a végét. Azért mondom mert ezer éves műanyag, ki van keményedve... vagy levered az smd-t a kínlódás közben, vagy maradandó károsodást szenved a pöcök, és visszarakni már nem tudod rendesen. El kell csípni, és új vagy valamiből kibontott egészséges bolhát rakni a helyére. Aztán ha nem tartja semmi óvatosan ám azzal a hűtőborda levétellel mert az a 20 éves rásült paszta mint a ragasztó. Óvatosan próbáld csavargatni a bordát még le nem válik.
-
MWR
csendes tag
Szia!
Köszönöm a választ ki próbálom mind a 2-t de előtte átnézem akkor a kártyát! Így elsőre nem tűnik rajta semmi hibásnak külsőleg. Én is a memhibára gondoltam azért nem is vizsgálgattam csak fogtam és kiszedtem a gépből. De azért gondolom hogy nem memhiba lehet mert csak terhelés alatt jelentkezik a probléma. És ilyen hiba esetén szerintem terhelés nélkül se lenne jobb. És a teljesítmény csökkenés se vészes mert most 9250 van a gépbe és ez után még light ba is jobb lesz ujra a 9600 -
MWR
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a Sapphire 9600XT (256mb) kártyámmal, hogy ha elindítok egy játékot, egy nagyobb gépigényűt akkor hirtelen átvált a kép mindenféle színes csíkozódásra.Fogalmam sincs mi baja lehet, bár olvastam már hogy lehet olyan hiba hogy a memória szállt el rajta. De olyat is olvastam hogy tápellátási problémák miatt is adódhat ilyen hiba.
Őszintén szólva miután ez a hiba jelentkezett azóta nem is próbáltam használni a kártyát. Ez már durván 1 éve lehet vagy több. Mit gondoltok mi lehet a hiba, és szerintetek megér e egy próbát visszarakni a gépembe?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3060
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest